Indahnya dunia Shaklee saya. Dikelilingi oleh rakan kawan-kawan. Dapat ramai anak-anak buah yang sangat baik. Hampir setiap hari kami “berhubung” berkongsi macam-macam. Dari tips business Shaklee kepada gossip masing. Dah kenal rapat seperti adik beradik.

Petang semalam saya sempat meluangkan masa bertemu seorang anak buat tersayang, yang sangat cekal orangnya. Banyak hal yang kami bincangkan sambil makan aiskrim Yogun Fruz.. Hmm sedapnya.. Thanks, Farah. Sambil berkongsi macam-macam tips sampai tak sedar aiskrim dah lama habis. Hihihi..

Dan.. Ini yang saya dapat sebelum saya balik.,
Telekung travel!! Cantik!! Kain tebal siap ada renda lagi. Terujanya saya. In shaa Allah boleh di bawa ke mana sahaja dalam kereta/handbag.

Saya kongsikan ilmu tanpa mengharap apa-apa balasan. Tetapi sangatlah terharu bila dapat penghargaan macam ni. Terima kasih sekali lagi.

Bagi anda yang berada di sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, bolehlah menghubungi Puan Farah di talian +60 12 205 0904 untuk mendapatkan produk Shaklee dengan segera.

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
* SMS | WhatsApp 0199109009 (Yana)
* Live chat di http:/www.facebook.com/yana.fandi.1

Saya pengedar Shaklee yang sah di Ampang. ID no 830028 (Haliyana).
COD area KL Sentral, Glenmarie Shah Alam pada hari berkerja (lunch time). Dan sekitar Ampang pada hari-hari lain & malam hari bekerja.
Pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
Bila Pengorbanan Dibalas Penghargaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge