Entry ini kira “Part II” dari entry sebelumnya Top 10 Best Seller Vitamin Shaklee. Ramai yang tak sangka bila Vivix produk paling mahal dalam list yang Shaklee ada ini menggungguli carta.

Pasti sangat istimewa kan? Tak dinafikan juga customer Cik Puan VK sendiri pun yang order Vivix ni mesti seronok dan rasa happy nak repeat order. Alhamdulillah, mereka merasai nikmatnya kesihatan dengan izin Allah juga.

Pembeli Vivix ini pula bukan hanya dari golongan VVIP dan mereka yang berpendapatan tinggi, malah turut menjadi pilihan artis dan selebriti Malaysia, tak terkecuali surirumah dan mak-mak pun ramai yang suka sangat dengan Vivix ni. Pendek kata, pilihan hati semua golongan. Vivix mahal tapi tetap paling laris terjual!

Antara artis yang setia memilih Vivix

Jadi buat yang belum kenal Vivix ni, Cik Puan VK nak share secara ringkas dan nak himpunkan beberapa testomoni Vivix secara ringkas kat sini.

Apa itu Vivix?

Vivix adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Vivix ini superb dan sudah dipatenkan. Bahan-bahan utamanya pula telah diuji secara klinikal dan memang ekslusif untuk Shaklee, dari Shaklee kepada kita semua.

Bagaimana Vivix Bertindak?

#1 ~ Membaiki dan melindungi sel DNA

Sel-sel badan kita berganti setiap masa mengikut rutinnya, ada yang berganti setiap 30 hari, ada yang berganti setiap 2 bulan, dan lain-lain lagi mengikut proses semulajadinya. Dalam mengalami proses ini, DNA kita mungkin mengalami kerosakan akibat radikal bebas di sekitar kita menyebabkan sel baru itu mungkin turut mengalami ketidaksempurnaan. Inilah juga penyebab “penuaan” menjadi semakin cepat.

Vivix berperanan membantu melindungi dan memperbaiki sel DNA kita supaya terpelihara dari kerosakan akibat radikal bebas, dan membantu sel baru yang terhasil lebih sihat dan baik. Vivix sesuai diambil oleh pesakit kanser untuk mengembalikan sel yag sihat dan kuat.

#2 ~ Kesan positif terhadap pengawal genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur sel. Ujian klinikal ada menunjukkan, ramuan Vivix Shaklee mengaktifkan satu pengawalan genetik utama dan hasilnya menolong melambatkan penuaan di tahap sel.

#3 ~ Penghasilan tenaga (mitokondria)

Mitokondria ini adalah penjana tenaga di dalam sel. Bila sel mula merosot, tenaga juga semakin lemah. Sel-sel tidak berupaya melawan penyakit dan melakukan fungsi-fungsi yang normal terhadap tubuh badan.

Vivix boleh menggalakkan pembetukkan tenaga baru mitokondria dan membantu meningkatkan tahap tenaga di dalam sel juga. Kesannya, fungsi otak, sistem kardiovaskular, sistem imun dan sendi juga berfungsi dengan lebih efisyen.

#4 ~ Melambatkan penghasilan AGE protein

AGE protein terhasil apabila gula dan protein berlebihan di dalam badan. AGE protein ini akan boleh merosakkan sel dan memendekkan jangka hayat serta fungsi sel-sel badan. Vivix mengandungi resveratrol dengan 10 kali ganda lebih kuat dari resveratrol biasa berjaya melambatkan pembetukan protin AGE ni.

Antara Himpunan Testimoni Vivix

vivix produk paling laris no 1
Feedback dari pesakit kanser ovari
vivix produk no 1 shaklee
Vivix dan strok
Vivix paling laris no 1 produk shaklee
Feedback Vivix tentang resdung

Vivix best seller produk shaklee
Vivix untuk kulit cantik dan awet muda

Vivix produk no 1 best seller
Vivix dan kolesterol

Dan pelbagai lagi kisah tentang Vivix di sini (klik)

Bagaimana mahu mendapatkan Vivix?

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan sebotol Vivix hari ini, boleh terus membuat pembelian Vivix secara online di sini (klik)Harga sebotol Vivix ialah RM503.50 sahaja. Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. Vivix akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee Malaysia. Selepas itu, boleh hubungi kami untuk konsultasi dan cara pengambilan yang betul dengan memberikan no invoice anda sebagai bukti pembelian.

esell shaklee

Berita baik! Anda boleh beli Vivix pada harga jimat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee dan terus menikmati penjimatan sehingga 20%.

Nak lebih jimat? Beli 2 botol Vivix dan anda dapat keahlian percuma di samping menikmati penghantaran kurier percuma (untuk Vivix) + cash rebate bulan hadapan. Hubungi kami untuk mendaftar keahlian dan membeli Vivix dengan harga ahli serta merta.

_________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee dengan menghantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Vivix Mahal Tapi Tetap Paling Laris Terjual
Tagged on:

4 thoughts on “Vivix Mahal Tapi Tetap Paling Laris Terjual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge