Kesinambungan dari entry sebelum ini tentang krim mata Youth Restoring Eye Treatment, saya kongsikan cara pakai krim mata ini supaya hasilnya lebih efektif dan berkesan.

Sebenarnya, kulit wajah di sekitar mata adalah nipis dan sensitif! Ia adalah 10 kali lebih nipis daripada kulit wajah kita. Oleh sebab itu, pemakaian krim mata perlu diambil untuk memastikan mata kita tidak kelihatan lesu dan letih. Penjagaan yang tidak sempurna juga akan mewujudkan mata yang sembap, lingkaran hitam dan macam-macam lagi tanda penuaan pada mata.

Cara Pakai Krim Mata Youth Restoring Eye Treatment

Dah ada krim mata yang best, wajiblah tahu cara pakai yang betul supaya berkesan dan tidaklah nanti membazir sahaja kerana tak nampak apa-apa perubahan pada mata.

Jom tengok video di atas tu.

Ada 2 cara mudah yang dikongsikan dan boleh diaplikasikan.

#1 ~ Dengan Jari dan Cooling Tip

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit krim sebesar mutiara ke atas cooling tip. Dengan menggunakan jari manis anda, titik produk pada kawasan mata untuk dirawat dan gunakan cooling tip untuk meratakan dan mengurut krim ke kawasan sekitar mata.

#2 ~ Dengan Cooling Tip

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit krim mata sebesar mutiara ke atas cooling tip. Gunakan cooling tip untuk meratakan dan mengurut krim ke sekitar kawasan mata.

Bila Masa Sesuai Guna Krim Mata Youth Restoring Eye Treatment?

Krim mata ini paling sesuai digunakan siang dan malam selepas menggunakan toner, sebelum menyapu serum pada keseluruhan wajah.

Jadi, apa tunggu lagi? Jom dapatkan segera dan rasailah kesannya seawal 7 hari!!

Istimewa Bulan Pengenalan Youth Restoring Eye Treatment

Sempena baru dilancarkan, dengan setiap pembelian Youth Restoring Eye Treatment anda akan dapat 20% diskaun bagi pembelian Set Radiant.

Set Radiant mengandungi:

Youth Shaklee Lulus KKM

Kami berikan anda bukan sahaja produk terbaik dan selamat tetapi Youth juga boleh meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda.

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Yana  019-9109009

atau klik icon di bawah ini.

beli shaklee online

Atau..

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009 (klik)

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Cara Pakai Krim Mata Youth Restoring Eye Treatment
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge