Remaja Membesar Dengan Sihat Bersama Protein Soya

Remaja Membesar Dengan Sihat Bersama Protein Soya

Semasa fasa remaja, anak-anak remaja ini akan melalui perkembangan fizikal, emosi, sosial dan fisiologi yang pesat. Apabila mereka mencapai akil baligh, badan mereka mengalami perubahan. Fasa ini juga adalah di mana mereka sangat bertenaga dan aktif. Protein soya adalah nutrien

PDCAAS Cara Terbaik Kenali Protein Berkualiti Tinggi

PDCAAS Cara Terbaik Kenali Protein Berkualiti Tinggi

Pernah dengar PDCAAS? PDCAAS ini kalau secara penuhnya Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score iaitu penilaian mutu protein terbaru dan terbaik mengikut piawaian WHO. Apa itu PDCAAS Skor penghadaman protein kepada asid amino (PDCAAS) adalah kaedah menilai mutu protein berdasarkan

Resepi ESP Shake & Smoothies Yang Lazat, Berkhasiat dan Mengenyangkan

Resepi ESP Shake & Smoothies Yang Lazat, Berkhasiat dan Mengenyangkan

“ESP ni nak minum dia bancuh dengan air masak je ke kak? Ada resepi best tak boleh share? Macam tak lalu je nak telan plain je hari-hari.. Nak campur air berperisa yang manis-manis macam tak sihat pulak” Haaaa.. jangan tak

5 Tips Untuk Pilih Sumber Protein Berkualiti Tinggi

5 Tips Untuk Pilih Sumber Protein Berkualiti Tinggi

Protein merupakan komponen terpenting untuk sel di dalam badan kita. Ia merupakan bahan organik yang terdiri daripada beberapa asid amino atau kata lain dipanggil struktur asas kehidupan. Protein disimpan di dalam otot dan juga badan manusia untuk membina dan membaiki

Top 10 Best Seller Vitamin Shaklee

Top 10 Best Seller Vitamin Shaklee

Makin lama Shaklee ni makin dikenali. Kalau dulu yang hubungi Cik Puan VK mesti tanya balik tentang Shaklee, risik-risik latar belakang company, risik-risik tentang produk. Tapi sekarang ni rata-rata dah ramai yang kenal Shaklee kan? Sampaikan ada yang hubungi Cik