Resepi ESP Shake & Smoothies Yang Lazat, Berkhasiat dan Mengenyangkan

Resepi ESP Shake & Smoothies Yang Lazat, Berkhasiat dan Mengenyangkan

“ESP ni nak minum dia bancuh dengan air masak je ke kak? Ada resepi best tak boleh share? Macam tak lalu je nak telan plain je hari-hari.. Nak campur air berperisa yang manis-manis macam tak sihat pulak” Haaaa.. jangan tak

5 Tips Untuk Pilih Sumber Protein Berkualiti Tinggi

5 Tips Untuk Pilih Sumber Protein Berkualiti Tinggi

Protein merupakan komponen terpenting untuk sel di dalam badan kita. Ia merupakan bahan organik yang terdiri daripada beberapa asid amino atau kata lain dipanggil struktur asas kehidupan. Protein disimpan di dalam otot dan juga badan manusia untuk membina dan membaiki

Top 10 Best Seller Vitamin Shaklee

Top 10 Best Seller Vitamin Shaklee

Makin lama Shaklee ni makin dikenali. Kalau dulu yang hubungi Cik Puan VK mesti tanya balik tentang Shaklee, risik-risik latar belakang company, risik-risik tentang produk. Tapi sekarang ni rata-rata dah ramai yang kenal Shaklee kan? Sampaikan ada yang hubungi Cik