HQ Shaklee berpindah lagi! Terkejut kan? Ya lah, baru je pindah tempat sedia ada ni pun belum sampai 3 tahun, berpindah lagi? Yang pastinya kali ni lebih best! Lebih besar, lebih luas, lebih menyeronokkan untuk membeli-belah selepas ini. 🙂

HQ Shaklee di Sunway Geo Tower

Level 2, Sunway Geo Tower,

Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway

47500 Petaling Jaya, Selangor

No telefon: 03-5622 3188 (masih sama seperti sebelumnya)

Customer Service: 1800-88-6577 (juga masih sama seperti sebelumnya)

Map ke HQ Shaklee Sunway Geo Tower di sini (klik)

Apa yang Best HQ Shaklee Sunway Geo Tower yang baru ni?

  • yang paling best HQ Shaklee baru ni ground floor access. Dah tak ada nak kena register kat lobi, pastu tekan lif bagai. Cepat dan mudah sangat untuk yang ada anak-anak kecil.
  • berdekatan dengan jalan besar, parking pun mudah, senang nak access.
  • konsep “pick and pay” di mana produk nanti akan tersedia secara terbuka di rak-rak. Kita (ahli/distributor) boleh terus grab bakul, pilih yang mana nak, ambil masuk bakul, dan terus bayar. Seronok kan?
  • terdapat juga perkhidmatan untuk yang nak beli dalam kuantiti banyak, boleh order dan produk dan terus dibungkus ke dalam kotak. Dan lebih best lagi, kita boleh request untuk dihantar ke rumah atau mana-mana alamat yang ditetapkan (dengan servis GDex atau Citylink) atau nak terus bawa balik. Seronok tak?
  • Level 2 dan level 3 pula ada Meeting Room, Training Room, yang mana akan berlangsungnya events untuk ahli di sini nanti.

Tu serba sedikit dulu ye Cik Puan VK cerita. Gambaran yang lebih jelas nanti kita cerita panjang-panjang lepas dah melawati HQ Shaklee baru ni di Sunway Geo Tower nanti.

Ingat tarikh ni ye… 25hb April 2017. Untuk ahli/distributor Shaklee nanti jangan “tersasar” jalan ke Sunway Pinnacle lagi dah 🙂

Tapi kalau dah tersalah jalan ke sana, Sunway Geo Tower ni pun tak jauh mana. Masih di area yang sama dan berdekatan sahaja.

Health Events Sempena Pembukaan HQ Shaklee Baru

Sempena pembukaan HQ Shaklee yang baru ni, ada Health Event yang akan berlangsung pada 6-7hb May serta 20-21hb May 2017.

Ada pemeriksaan kesihatan PERCUMA termasuklah

  • kira BMI (body mass index)
  • tekanan darah
  • pemeriksaan gula dalam darah
  • pemeriksaan bacaan kolesterol
  • pemeriksaan payudara
  • analisa kulit

dan… bermacam-macam lagi termasuklah bual bicara kesihatan bersama pakar kesihatan yang bertauliah.

Masuk PERCUMA ni. Jom beramai-ramai, bawa famili, bawa kawan-kawan ke sana.

Itu lah yang seronoknya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Bukan sahaja boleh beli produk Shaklee dengan harga murah, boleh join majlis macam ni percuma, buat pemeriksaan kesihatan percuma. Berbaloi-baloi sangat la.

Upgrade ilmu pun sentiasa boleh dapat bila ada event macam ni. Pengetahuan tentang nutrisi pun bertambah luas. Untuk sama-sama dapat kami membantu anda tentang konsultasi yang terbaik nanti. In shaa Allah.

Anda belum daftar keahlian?

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di [email protected] atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

HQ Shaklee di Sunway Geo Tower Bermula 25 April 2017

6 thoughts on “HQ Shaklee di Sunway Geo Tower Bermula 25 April 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge