5 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee | Kenapa saya selalu nasihatkan customer saya untuk terus mendaftar? Kerana banyak sangat kelebihan menjadi ahli Shaklee ni. Memang tak rugi sangat-sangat.

#1 ~ Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee: Beli Pada Harga Murah

Beli lebih murah dari harga pasaran. Sapa tak nak? Jimat banyak tau dalam lingkungan 15%-20% dari harga pasaran. Bayangkan kalau konsinten beli bekalan vitamin bulanan sekitar RM150 sebulan, dah boleh jimat dalam RM30 kan? Kalau setahun dan RM360 jimat. Waaah!! Banyak diskaun gitu.

harga ahli diskaun

Lebih best, setiap bulan Shaklee ada promosi produk Buy 6 Free 1 yang hanya ekslusif untuk ahli yang berdaftar. Macam bulan ni ada Combo Promo ESP dan Meal Shakes. Lagi gempak!

ESP Shaklee murah

#2 ~ Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee: Keahlian Seumur Hidup

Anda cuma perlu bayar sekali seumur hidup RM65 + RM10 (GST apply) untuk kos penghantaran kit dari Shaklee. Tapi kalau kena gaya, boleh dapat KEAHLIAN PERCUMA tanpa perlu bayar apa-apa. Tak perlu bayar yuran tahunan, tak perlu maintan belian setiap bulan. Anda beli, anda dapat harga ahli. Kalau tak beli setahun pun, keahlian anda tak ditamatkan. Cuma perlu membuat pembelian kembali untuk mengaktifkannya. Jimat tak?

keahlian seumur hidup

#3 ~ Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee: BONUS

Dah la dapat beli pada harga murah, on top of that kita dapat points pulak di atas setiap belian kita. Pastu points ni pulak yang akan diambil kira untuk kita dapat bonus (dengan syarat tertentu). Pernah tak kita dapat bonus bila beli vitamin kat farmasi? Tak pernah kan? Macam tak pernah terfikir pun ada sistem rebate ni. Shaklee bayar CASH.

Bukan itu sahaja, kalau lepas syarat kelayakan yang ditetapkan, boleh enjoy pulak CAR BONUS dan CONVENTION semuanya percuma. Ada tak yang tak nak? Percutian percuma tau.. Cer angkat keyboard! Hihihihi. Dulu saya tak terfikirpun tentang CAR BONUS dan CONVENTION ni. Sedar-sedar dapat. Wahhh!! Memang excited sangat-sangat la.

bonus shaklee

#4 ~ Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee: Seminar Percuma

Ini memang best! Banyak program-program menarik yang disediakan untuk ahli secara percuma tidak kira dari pihak Shaklee atau pihak team kami. Boleh dikatakan hampir setiap minggu ada kelas percuma yang Shaklee sediakan di setiap branch dengan pelbagai topik tentang nutrisi. Kalau ada bengkel yang berbayar pun hanyalah untuk cover kos makanan di hotel.  Itupun lebih murah dari harga sepatutnya cuma RM40 untuk sepanjang hari. Boleh bawa anak-anak bersama. Memang sangat-sangat mesra famili.

bengkel nutrisi shaklee 2014

#5 ~ Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee: Peluang Berniaga

Ya, ini mungkin flatform buat anda mula melangkah ke dunia perniagaan. Tanpa risiko langsung! Tak perlu simpan stok, tak perlu bersusah payah ke branch kerana Shaklee menyediakan banyak kemudahkan kepada anda. Nak order, boleh gunakan sistem online. Anda boleh memulakan perniagaan ini mengikut keselesaan sendiri. Time fleksibel. Dan tak mustahil dari suka-suka, anda boleh menjadikan Shaklee ini satu kerjaya di rumah sambil jaga anak, sambil memasak, dan sambil golek-golek tengok tv. Semuanya anda yang tentukan.

keistimewaan ahli shaklee

Tidak kira apa tujuan anda samada mahu makan sendiri sahaja atau memang atas tujuan berniaga, pilihan yang tepat untuk anda mendaftar kerana banyak kelebihan menjadi ahli Shaklee. Pilihan yang bijak untuk anda.

Cabaran blogging bersama GenkiMomma, SihatCantik4U, Ceria With Me& GenkiBaribari

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

Vitamin Kita Shaklee
5 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

15 thoughts on “5 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge