Beli Shaklee online! Yes!! Untuk semua pengguna dan bukan lagi hanya untuk peniaga sahaja.

Terima kasih Shaklee kerana maju setapak lagi ke hadapan untuk membantu kehidupan yang lebih efektif. Ya, anda boleh beli Shaklee secara online sekarang. Terus kepada Shaklee dan Shaklee juga yang akan menguruskan penghantaran terus ke pintu rumah anda. Mudah, cepat, dan menjimatkan masa!

Bagaimana nak beli Shaklee online?

Hanya beberapa langkah mudah untuk melengkapkan pembelian anda. Cuma ikuti turutan langkah-langkah yang kami berikan dibawah;

beli shaklee online

  1. Klik pada gambar di atas atau “buy now” di bawah
  2. Plih “Agree” seteleh membaca segara terma dan syarat, kemudian klik “Next
  3. Buat pilihan produk yang anda mahukan berserta kuantiti setiap produk
  4. Masukkan maklumat anda (nama, alamat dan nombor telefon) untuk tujuan penghantaran.
  5. Teruskan dengan membuat pembayaran. Pembayaran adalah melalui Kad Kredit dan Kad Debit sahaja! Ya, anda dapat kumpul point kad anda! (Bagus!)
  6. Anda akan menerima no invoice dari Shaklee sebagai tanda order anda dan confirmed!
  7. Sila hubungi kami untuk tujuan konsultasi dan nasihat cara makan yang betul dengan memberikan no invoice sebagai bukti pembelian anda
  8. Tunggu produk Shaklee yang anda pesan sampai ke pintu rumah anda

Alhamdulillah. Mudah kan beli Shaklee online ini? Cepat dan menjimatkan masa. Tetapi jangan risau. Buat anda yang lebih gemar berhubung dengan saya terlebih dahulu dan mengetahui cadangan suplemen yang sesuai untuk anda bolehlah menghubungi saya terlebih dahulu. Dan saya akan membantu anda membuat pesanan produk.

Begitu juga buat anda yang tidak mempunyai kemudahan kad kredit atau kad debit dan ingin membuat bayaran secara deposit bank atau pemindahan wang. Anda boleh menghubungi kami dan kami sedia membantu anda.

Servis kami tetap sama cuma sekarang anda mempunyai pilihan untuk terus membuat pembelian secara online dengan Shaklee melalui akaun kami atau lebih selesa membuat pembelian dengan menghubungi kami terlebih dahulu. Pilih salah satu yang anda lebih selesa! Kami sedia memberikan khidmat terbaik untuk anda.

Buat mereka yang berada di sekitar kawasan berdekatan Taman Kosas, Ampang, anda boleh mendapatkan Shaklee “by hand” sahaja dari saya. Lebih mudah untuk anda kan? Cuma hubungi kami untuk temujanji penghantaran.

Jadi, apa lagi? Jom beli shaklee online sekarang!!

beli shaklee online

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

Vitamin Kita Shaklee

Beli Shaklee Secara Online: Mudah dan Cepat!

One thought on “Beli Shaklee Secara Online: Mudah dan Cepat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge