Teringat saya kisah November tahun lepas. Last day promotion Vivix, seorang teman menghubungi saya berkongsi rasa kebimbangan beliau yang amat sangat. Bacaan kolestrol ibunya terlalu tinggi. Faham-fahamla kalau mak-mak ni sukarnya nak berpantang kan? Nak makan ubat pun kena memujuk bagai. Dan saya suggestkan beliau mencuba Vivix sebagai ikhtiar. In shaa Allah semoga Allah izinkan tahap kesihatan ibu teman saya ini bertambah baik. Dan beliau tanpa berfikir panjang, terus grab pakej BUY 6 FREE 1 Vivix pada hari itu juga. 

2 hari lepas, teman saya ini menghubungi saya dan telah berkongsi kegembiraan beliau. Dah lama nak berkongsi tetapi asyik terlupa. Alhamdulillah, bacaan kolestrol ibunya dah berkurangan daripada 8.6mmol/L kepada 5.6 mmol/L selepas mengamalkan 2 botol Vivix secara konsisten. Alhamdulillah. Allah juga yang menyembuhkan dan kita hanya mampu berikhtiar selagi terdaya.
Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
* SMS | WhatsApp 0199109009 (Yana)
* Live chat di http:/www.facebook.com/yana.fandi.1

Saya pengedar Shaklee yang sah di Ampang. ID no 830028 (Haliyana).
COD area KL Sentral, Glenmarie Shah Alam pada hari berkerja (lunch time). Dan sekitar Ampang pada hari-hari lain & malam hari bekerja.
Pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak

Testimoni: Vivix Bantu Turunkan Paras Kolestrol (8.6 mmol/L kepada 5.6mmol/L)
Tagged on:     

3 thoughts on “Testimoni: Vivix Bantu Turunkan Paras Kolestrol (8.6 mmol/L kepada 5.6mmol/L)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge