Subhanallah. Termimpi-mimpi Cik Puan VK tau semalam lepas tengok video ni. Jom la sesama layan video ni dulu ye lepas tu baru kita cerita panjang.

Video ni dah lengkap explain step by step macamana nak guna, cara penggunaan pun mudah dan yang paling best banyak kegunaannya. Bukan hanya untuk cuci muka semata-mata.

Manalah tak Cik Puan VK ni termimpi-mimpi sambil meleleh berangan nak grab juga satu.

Ciri-Ciri Istimewa Youth Facial Cleanse and Firm Device

youth facial cleanse and firm

Selain dari kecil comel dan mudah dibawa kemana-mana, ciri-ciri istimewa lain termasuklah;

  • berus lembut untuk mencuci muka
  • berus untuk urutan menegangkan muka
  • silikon lembut
  • 4 level intensity ~ jadi boleh adjust ikut kesesuain
  • rechargable ~ tak memerlukan bateri pun, nampak je dah kuasa dah low tu cepat-cepat caj je.
  • kalis air

Youth Facial Cleanse and Firm Device Pelbagai Guna

youth facial cleanse and firm

Nampak sahaja kecil comel tapi multiuse sangat device kecil ni. Kalau sebelum ni dalam kepala Cik Puan VK ni dok fikir device ni bantu bersihkan muka dengan cara yang betul, bantu bersihkan segala kekotoran yang kadangkala memang melekat kuat pada liang pori kulit. Tapi rupanya silap sama sekali. Device ni boleh juga digunakan bersama;

  • Herbal Blend Cream ~ untuk urutan bagi melegakan lenguh-lengun badan terutamanya pada bahagian leher dan bahu
  • Night Cream ~ untuk sapuan dan urutan di siku dan lutut bagi mengurangkan kulit kering dan kasar. Juga di bahagian belakang badan dan di bahagian-bahagian yang ada selulit untuk urutan mengurangkan selulit.
  • Shaklee Baby Massage Oil ~ boleh digunakan untuk mengurut tumit bagi mengekalkan kelembapan dan mengelakkan kulit kasar pecah-pecah

Fuuuhhh banyak betul kegunaan dia. pendek kata memang perlu ada la ni kan? Bawa travel pun mudah, size yang kecil dan boleh membantu pelbagai cara.

Bagaimana Nak Dapatkan Shaklee Youth Facial Cleanse and Firm Device Limited Edition?

Sayangnya device ini tak dijual secara berasingan. Hanya ekslusif dan percuma untuk pembelian Set Youth Skin Care sahaja.

Anda boleh memilih 2 set yang ditawarkan

#1 ~ Renew and Maintain Set

  • Cleanser
  • Toner
  • Serum
  • Moisturizer Spf50
  • Night Cream Light @ Rich

Set ini berharga RM1,262.50 tetapi dengan pembelian set ini anda terus layak untuk mendapat keahlian percuma dan ada tambahan diskauan harga ahli serta-merta bersama cash rebate juga. Jauuuuhh lebih murah tau. Jadi kontek Cik Puan VK laju-laju tau di sini —> Yana  019-9109009

#2 ~ Intensive Treatment & Repair Set

Set ini pun sama juga. Harga retail RM1.675.00 tapi kalau grab set ini pun anda layak dapat keahlian percuma dan harga yang perlu bayar pun semestinya jaaauuuuuuuuhhh lebih murah.

Youth Shaklee Lulus KKM

Kami berikan anda bukan sahaja produk terbaik dan selamat tetapi Youth juga boleh meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda.

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Yana  019-9109009

atau klik icon di bawah ini.

beli Set Jantung Sihat Shaklee Online

Atau..

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009 (klik)

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Shaklee Youth Facial Cleanse and Firm Device Limited Edition

2 thoughts on “Shaklee Youth Facial Cleanse and Firm Device Limited Edition

Leave a Reply to Noriza Rahman Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge