Alhamdulillah.. Youth dah dilancarkan untuk pasaran Malaysia bermula Mac 2018 ni. Dan sempena bulan pelancaran, Shaklee telahpun membuat satu promosi hebat untuk anda semua.

Penjimatan sangat-sangat!

Harga Runtuh Youth Skincare

Sempena bulan pelancaran Youth Skincare, Shaklee menawrkan 2 set Youth Skincare untuk anda semua.

#1 ~ YOUTH Starter Set

Set permulaan Youth Skincare

Set Permulaan ini sangat sesuai untuk mereka yang baru nak mencuba tapi takut-takut nak cuba full set. Sesuai juga untuk golongan muda remaja yang kulit masih anjal dan tiada apa-apa masalah kulit. Juga untuk golongan lelaki yang kita tahu memang tak ada banyak masalah kulit berbanding golongan wanita (kecuali sesetengah orang).

Set ini mengandungi 4 produk asas iaitu pencucu muka, penyegar, pelembap kulit yang juga bertindak sebagai krim pelindung matahari, serta krim malam yang membantu pemulihan kulit semasa tidur.

  • Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
  • Perfecting Skin Toner (177ml)
  • Age Defense Moisturizer – SPF 50 (50ml)
  • Advanced Renewal Night Cream – Light (50ml)

Berharga RM901 untuk keseluruhan 4 set ini, tapi… anda bukan dapat 4 produk ini sahaja tau… ada hadiah istimewa dengan pembelian untuk set ini.

PERCUMA: Two-way Magnifying Mirror yang boleh membantu memberikan refleksi sebenar kulit anda sehingga 5x ganda!! (bernilai RM29.81)

#2 ~ YOUTH Intensive Treatment and Repair Set

Set lengkap yang mengandungi kesemua 6 produk Youth Skincare

  • Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
  • Perfecting Skin Toner (177ml)
  • Age Defense Moisturizer – SPF 50 (50ml)
  • Advanced Renewal Night Cream – Light (50ml)
  • Youth Activating Serum (30ml)
  • Radiance C + E (60 kapsul) <——- PERCUMA!! Bernilai RM437.25

Bukan itu sahaja, anda juga turut akan membawa pulang Youth Beauty Bag yang cantik bernilai RM50.35 dan percuma kos postage bernilai RM10.60

Waahhh.. untung sangat-sangat.. Kalau nak tahu, harga yang anda bayar adalah harga untuk set Renew & Repair, tapi terus dapat upgrade ke full set Intensive Treatment and Repair.

Wow!!! Terbuntang biji mata tengok dah untung kat situ RM437.25 + RM50.35 + RM10.60 = RM498.20!!

Bukan itu sahaja.. kalau anda membuat pilihan untuk mendapatkan set tawaran ini, anda juga boleh dapat;

Keahlian percuma bernilai RM79.50 (termasuk postage kit ahli seluruh Semenanjung)
Diskaun harga ahli serta merta.. jimat lagi lebih RM200
Cash bonus masuk akaun bank terus pada bulan seterusnya.

Wow!! Wow!! Wow!!

Banyak sangat-sangat untung ni. Rugi sangat kalau tak grab sebab hitung panjang tambah tolak, penjimatan RM800 lebih tau… alahai… sayang betul kalau dilepaskan.

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Yana  019-9109009

atau klik icon di bawah ini untuk membuat pembelian terus. Tetapi untuk yang berminat nak grab Set 2 yang dapat FREE membership tu kena hubungi saya tau.

beli Set Jantung Sihat Shaklee Online

Atau..

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009 (klik)

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Promosi Youth Skincare Sempena Bulan Pelancaran

One thought on “Promosi Youth Skincare Sempena Bulan Pelancaran

Leave a Reply to NORIZA ABDUL RAHMAN Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge