Cik Puan VK nak bagi semua mengigau macam Cik Puan VK juga bila tengok video ni

Caya tak? Dah berusia 71 tahun dan baru menggunakan Youth Skincare selama 8 minggu. Ayyyaaaaa.. rasa tergugat tengok kulit beliau walaupun dah di usia emas. Dan beliau sendiri merasakan seakan-akan kulit beliau sewaktu umur 20an. Owh tergugat!

Apa rahsia di sebalik Youth sebenarnya?

Semakin umur kita meningkat, semakin banyak sel badan yang rosak, sel kulit mati, kolagen berkurangan, maka kulit pun dah hilang anjal, kedut sana-sini, menggeleber sana sini. Garis-garis halus mahupun kasar dah memang susah nak disembunyikan lagi.

Faktor penuaan kulit

Kalau disentuh pun dah rasa lembik. Berbeza dengan kulit anak-anak kita kan? Tak caya? Cuba pegang pipi anak-anak,  masih pejal dan padat kan?

Kunci untuk mendapat kulit yang cantik, kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit pada kadar yang lebih cepat. Kulit yang muda mampu melakukannya dengan mudah. Ia akan memperbaharui pada kadar yang optimum dan menghasilkan semula kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Tetapi dengan meningkatnya usia kita, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolager serta elastin yang duhasilkan akan berkurangan.

Di sinilah bezanya Youth, teknologi terkini Youth skincare bukan sahaja menangani penuaan di permukaan kulit malah ia bertindak pada sel kulit itu sendiri.

Wow!! Apa agaknya ramuan hebat itu sehingga boleh bertindak pada sel kulit terus menerus?

Kuasa Botani Ramuan Utama Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit

Youth Skincare terdiri daripada 6 produk;

  1. pencuci muka LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
  2. toner atau penyegar PERFECTING SKIN TONER
  3. krim siang/pelembap/sunblock AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50
  4. serum YOUTH ACTIVATING SERUM
  5. krim malam ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
  6. booster kepada kulit RADIANCE C+E

Youth adalah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-pending setiap produk Youth diformulasikan secara saintifik dan spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samaada ianya cara hidup kita sendiri, atau dari kerosakan persekitaran, mahupun proses penuaan semulajadi.

Inilah sebenarnya rahsianya. Ramuan kuasa botani hebat dan premium, setelah di uji beribu-ribu kali dan dijadikan eksperimen percubaan kepada CEO Roger Barnett sendiri selama 8 tahun, terhasillah Youth Skincare dengan kuasa botani yang ajaib ini.

#1 ~ Muscadine Grape

muscadine grape dalam vivix dan youth shaklee

Wahh.. Terbuntang biji mata Cik Puan VK mula-mula lagi masa dengar ramuan utamanya anggur muscadine. Ini ramuan utama dalam produk premium Vivix. Dan sekarang diformulasikan untuk skincare pulak. Wow! Wow! Wow!

Polifenol muscadine grape yang dalam paten-pending ini melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin kulit. Wow sangat!

#2 ~ Lotus Japonicus

ramuan youth shaklee lotus japonicus

Youth Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japanicus mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

Youth Complex dihasilkan bersama dengan lotus japonicus dan schisandra chinensis fruit extract yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit secara berstruktur.

#3 ~ Apple Stem Cell Extract

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untik kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit kita kelihatan lebih berseri dan lembut lebih lama.

#4 ~  Schisandra Chinensis Friut Extract

 

Secara traditionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

Kalau anda semua perasan, Schisandra Chinensis ni juga merupakan salah satu bahan utama dalam DTX Complex Shaklee untuk bantu regenerate sel hati. Sekarang ada dalam Youth semestinya untuk bantu refenerate sel kulit la kan.. Haaaa.. wow lagi kan? 🙂

#5 ~ Vital Repair+® Complex

Vital Repair Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Ramuan Utama Youth Skincare Yang Lain

Waaah.. itu baru sebut KUASA BOTANI, belum lagi ramuan utama Youth yang lain seperti Ekstrak Alga Hijau yang memang sudah diketahui banyak manfaat dan kebaikan yang superb untuk kulit.

Selain itu, Youth juga dihasilkan dari bahan-bahan ini;

  • ekstrak raspberi
  • vitamin C dan E tulen
  • shea butter

Maka tak hairanlah walaupun baru guna beberapa hari sahaja, kesannya (klik untuk melihat testimoni bergambar) sangatlah mengujakan sesiapa sahaja yang melihatnya.

Dah ramai yang mula merisik-merisik dan tak sabar menunggu Youth Skincare ni berada di pasaran Mac 2018 nanti.

Anda nak juga?

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Yana  019-9109009

atau klik icon di bawah ini.

beli Set Jantung Sihat Shaklee Online

Atau..

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009 (klik)

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Kuasa Botani Ramuan Utama Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit
Tagged on:

One thought on “Kuasa Botani Ramuan Utama Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge