Ramai yang minat dengan Vivix ni. Tapi ramai juga yang risik-risik harga Vivix ni berapa? Almaklumlah kalau produk premium ni, harga pun agak premium setanding kualitinya.

Berapa Harga Vivix?

Harga normal Vivix ni di musim-musim biasa yang bukan promosi ialah RM475 sebotol dengan package FREE postage. Kalau anda berminat nak beli dengan harga yang lebih murah, boleh daftar ahli dan nikmati harga Vivix dengan harga ahli serta merta.

Baca: Cara Beli Produk Shaklee di Branch Shaklee Untuk Yang Masih Belum Ahli (klik)

Bulan ini Vivix Lebih Murah

Yezzaa.. Bulan Disember 2017 ini, promosi Vivix Murah kembali lagi. Ini kiranya kesinambungan juga dari promosi bulan lepas yang rata-rata ahli lama pun dah ramai yang nangis-nangis sedih sebab tak dapat nak beli Vivix murah ni ūüôā

Ada 2 set pilihan yang boleh anda nikmati. Pilih-pilih yang mana sesuai untuk budget dan poket anda. Hihihi

Set 1 ~ Twin Pack Vivix

Harga biasa RM475 kan

Tapi kalau set Twin Pack ni, beli 2 botol

  • dapat keahlian Shaklee serta merta
  • diskaun harga ahli serta merta
  • jimat lagi extra diskaun 5% dari harga ahli
  • percuma kos pos
  • rebat tunai lebih RM30

Tahu tak jumlah penjimatan total lebih kurang RM300! Jeng jeng jeng.. Hubungi Cik Puan VK laju-laju ye kalau nak tahu berapa jumlah yang anda perlu bayar untuk set ini.

Set 2 ~ Beli 6 percuma 1

Yang ni kalau anda memang pengguna tegar Vivix, wajib la grab promosi ini.

Beli 6 botol Vivix, anda dapat

  • sebotol Vivix percuma bernilai RM475
  • keahlian Shaklee serta merta
  • diskaun harga ahli serta mera
  • percuma kos pos
  • rebat tunai lebih RM250

Haaa.. yang ni memang berbaloi sangat-sangat. Harga normal kalau untuk 7 botol semua ni RM3.325 tapi untuk set ini, jumlah penjimatan lebih RM1,000 tau.

Banyaknyaaa… betul Cik Puan VK tak tipu.

Nak lebih details nanti kontek Cik Puan VK ye. Kita sembang panjang tentang kira-kira penjimatan ni. Tawaran ini sah sehingga 31hb Dis 2017 sahaja.

_________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di¬†[email protected]¬†atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke¬†019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Promosi Vivix Murah Kembali Lagi! Jangan Lepaskan Peluang!
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge