Anda tahu tak sebenarnya kalau beli Vivix ni semua pun layak dapat FREE POSTAGE? Free postage dari pihak Shaklee yang memang stok paling latest dalam warehouse.

Namun begitu tak dinafikan ramai juga yang lebih suka beli terus dapat kat tangan puas hati dapat feeling pegang botol tonik ajaib ni kan.

Hari tu Cik Puan VK ada kongsikan “Cara Nak Beli Vitamin Shaklee di Branch Shaklee Untuk Yang Masih Belum Ahli” (klik untuk bacaan lanjut).

Tetapi Cik Puan VK terlupa pula nak ceritakan lebih details kalau nak buat pembelian di Shaklee HQ ni berbeza sedikit. Tambah-tambah pula yang dah mengikuti steps yang Cik Puan VK kongsikan kat “Cara Beli Vitamin Shaklee di Branch Untuk Yang Masih Belum Mendaftar Sebagai Ahli” (klik), tapi bila part nak beli di HQ memang stucked sebab caranya lain sikit. Tambah pula nak nak beli Vivix di Shaklee HQ lagi terkujat-kujat cari Vivix tak jumpa ūüôā

Jangan sedih-sedih ye. Cik Puan VK kongsikan sekali lagi step by step cara beli Vivix di Shaklee HQ untuk yang belum mendaftar sebagai ahli.

Cara Beli Vivix di Shaklee HQ Sunway Geo Tower

Sebelum ke Shaklee HQ, kalau anda belum mendaftar sebagai ahli Shaklee, ada beberapa step yang perlu diikut untuk mendapatkan ID sendiri. Kalau tak ada ID ni tak boleh buat pembelian sebab Shaklee HQ atau mana-mana cawangan Shaklee hanya untuk anda yang mempunyai no ID sahaja.

Ada 2 cara nak dapatkan no ID sendiri (tanpa perlu membuat bayaran terlebih dahulu)

  1. Klik “join now” di bawah ini.

     daftar ahli shaklee

    Isi details dan submit. Setetika kemudian anda akan menerima SMS dan email dari pihak Shaklee yang memberikan anda no ID.

  2. Whatsapp kami laju-laju di 019-9109009 (klik) dan kami bantu anda submitkan details. Anda akan menerima SMS dan email juga dari pihak Shaklee yang memberikan anda no ID anda.
Contoh SMS yang bakal diterima dari pihak Shaklee

Di Shaklee HQ Sunway Geo Tower

Sampai kat sana, anda boleh lihat ada rak-rak dengan vitamin Shaklee bersusun-susun cantik. Kalau nak beli Vivix bersama produk yang lain juga, boleh terus ambil bakul dan pilihlah vitamin apa yang nak dibeli bersama.

Rak-rak yang menempatkan pelbagai Vitamin Shaklee. Boleh terus ambil yang mana berhajat nak beli

Jangan panik kalau tengok Vivix tak ada di rak!!

Memang Vivix tak disusun di rak-rak bersama vitamin yang lain. Ada tempat khas penyimpanan Vivix di dalam peti sejuk betul-betul kat belakang cashier. Ini demi memastikan kualiti Vivix tetap terpelihara.

cara beli Vivix di shaklee hq
Tempat khas ~ peti sejuk yang menempatkan Vivix.

Jadi, kalau dah selesai pilih vitamin yang lain, terus sahaja ke kaunter. Bagitahu staf bertugas yang anda nak beli Vivix. Dah dapat Vivix, boleh terus buat pembayaran dengan menggunakan no ID yang diterima menerusi SMS tadi.

Beli Vivix Dapat Free Membership?

Harga 1 botol Vivix RM503. 50 (retail price). Bagi yang mempunyai no ID, layak mendapat diskaun harga ahli tetapi perlu membayar yuran pendaftaran berjumlah RM68.90 bersama-sama pembelian.

Cik Puan VK cadangkan anda membeli 2 botol terus kerana banyak sangat penjimatan yang bakal diperolehi;

  1. keahlian percuma ~ jimat RM68.90
  2. diskaun harga ahli serta merta ~ jimat lagi lebih kurang 10-15%
  3. dapat rebat tunai juga 5% (akan dimasukkan ke dalam akaun bank nanti)

Jimat berganda!! Sangat berbaloi!!

Dan yang lebih utama, anda dah tak perlu nak buat perbandingan harga lagi. Kualiti memang terjamin ORIGINAL, dan ada warranty dari pihak Shaklee. Pembelian seterusnya nanti pun dah boleh menggunakan no ID anda ini dan boleh dibeli direct dari saya, atau di mana-mana kaunter cawangan Shaklee, atau secara online dari laman sesawang Shaklee yang sah.

Mudah bukan?

cara beli vivix di shaklee hq
Dah siap beli!! Jangan lupa ye bawa bag sendiri sebab Shaklee HQ ni di Selangor yang support “free plastic bag”!. Maaf gambar ni Cik Puan VK dah selamat isi semua dalam bag baru jurukamera nak ambil gambar ūüôā

Sekarang anda telahpun menjadi sebahagian dari keluarga besar kami. Sebagai ahli yang berdaftar, anda juga layak menerima pelbagai keistimewaan termasukla pembelian dengan harga ahli di lain masa. Kalau cukup syaratnya, boleh juga dapat cash rebate lepas ni. Dan mungkin ini juga peluang anda untuk menjana pendapatan sebagai agen Shaklee.

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di¬†[email protected]¬†atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke¬†019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Cara Beli Vivix di Shaklee HQ Sunway Geo Tower
Tagged on:     

4 thoughts on “Cara Beli Vivix di Shaklee HQ Sunway Geo Tower

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge