Tadaaaa… Dah lama dah Cik Puan VK peram entry ni. Dah boleh nak release dah ni sebab dah nak menemui anda semua pada 20hb November ini nanti.

Memahami dilema ibu-ibu yang memang menantikan produk-produk organik dan selamat untuk bayi kita kan. Almaklumlah banyak betul lambakan produk di pasaran yang mengandungi bahan kimia berbahaya yang boleh memberikan kesan jangka panjang kepada kesihatan anak-anak kelak.

Jadi semestinya Shaklee Baby ini sesuatu yang boleh anda pertimbangkan.

Produk rangkaian Shaklee Baby ni pihak Shaklee cuma bawa masuk 3 produk sahaja

#1~ Gentle Wash

Menjadikan masa mandi anak-anak lebih selamat dan menyeronokkan. Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini menenteramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidah menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.

#2~ Soothing Lotion

Lembut semulajadi untuk kulit sensitif. Kekalkan pipu gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya losyen yang lembut ini. Ia mengandungi chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanilla, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.

#3~ Massage Oil

Campuran organik yang menenangkan. Minyak urutĀ  yang sangat lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi anda pada bila-bila masa ataupun untuk digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi minyak biji bunga matahari, lavender, dan chamomile, ia memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang.

Apa Yang Istimewa Tentang Shaklee Baby?

SELAMAT

Kami memberi jaminan produk ini selamat untuk digunakan;

  • diformulasikan dengan bahan asli semulajadi dan selamat
  • Pediatrician-tested.
  • diuji secara klinikal

LEMBUT

  • sesuai digunakan untuk kulit sensitif
  • hypoallergenic
  • formula tak memedihkan mata
  • pH seimbang

ORGANIK

  • dihasilkan dengan bahan-bahan organik dan semulajadi
  • kaya dengan nutrien berasaskan tumbuhan

Dan yang lebih penting, penghasilan Shaklee Baby adalah BEBAS;

  • paraben
  • 1,4-dioxane
  • phthalates
  • pewarna atau pewangi tiruan
  • SLS
  • BPA
  • formaldehyde

Stok TERHAD Sahaja.

Wow!! Bestnya Shaklee Baby ni. Bahan-bahan yang confirm selamat, diuji secara pedriatik, diuji secara klinikal juga. Tak ada apa yang perlu diragui tentang keselamatannya.

Tapi.. yang tak best tu stok sangat-sangat terhad sahaja. EKSLUSIVE dan LIMITED EDITION sahaja.

Bakal berada di pasaran pada 20hb November ini. Disebabkan sangat limited, Shaklee offer hadiah istimewa lagi dengan 2 items percuma.

shakleebaby
Cantik je bila dah pegang dah tengok depan mata ni šŸ™‚

shakleebaby limited edition

Jadi yang betul-betul berminat tu, pastikan grab cepat-cepat ye 20hb November ni nanti. Jangan ketinggalan!! Yang nak booking siap-siap pun boleh hubungi Cik Puan VK terus ye.

_________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee diĀ [email protected]Ā atau boleh hantarkan sms/whatsapp keĀ 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD areaĀ Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos keĀ seluruh MalaysiaĀ termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segeraĀ daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Shaklee Baby Produk Penjagaan Bayi Terbaik Untuk Anak Anda
Tagged on:     

One thought on “Shaklee Baby Produk Penjagaan Bayi Terbaik Untuk Anak Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge