Tak dinafikan Vivix semakin popular sekarang ni. Datanglah ribut petir ombak badai macamana pun, permintaannya tetap tinggi.

Baca: Vivix paling mahal tapi paling laris terjual!

“Saya Nak Beli Vivix Murah”

“Harga Vivix berapa ye kak? Saya survey-survey dulu ye.. Nak cari Vivix murah”

“Memang macam ni ke harga Vivix? Nak beli yang murah ada tak?”

“Saya dah beli ni murah je… tapi macamana nak makan ye?”

“Saya dapat Vivix murah.. tapi dah macam nak expired.. rasa pun pelik je ni.. boleh makan lagi tak?”

Haaaaaa.. ni antara yang selalu sangat Cik Puan VK dapat. Ramai yang suka sms/wassap sana sini survey harga Vivix yang murah. Dah dapat yang murah dari e-commerce tu pulak macam-macam masalah timbul. Sapa yang nak consult cara ambil? Sapa nak bertanggungjawab kalau dah nak expired?

Ayoooo… Cik Puan VK tak ada kaitan tau. Shaklee pun dah pernah buat pemberitahuan tentang ini. Tak adil rasanya kalau kami pulak diserang tentang hal-hal yang tidak berkaitan dengan jual beli kami.

Baca: Pemberitahuan Tentang Ketulenan Produk Shaklee

Harga kadang-kadang di laman e-commerce tu langsung tak masuk akal kerana lebih murah dari harga ahli. Untuk pengetahuan semua, produk Shaklee ni harga ahli cuma 1 harga sahaja. Tiada beza kalau pangkat besar (rank dalam Shaklee) dapat harga lagi murah, kalau distributor biasa dapat harga mahal. Tak ada! Semuanya harga sama untuk semua ahli!

Jadi hati-hati kalau jumpa harga tak tercapai dek akal lagi murah berbanding harga ahli tu. Dan jangan salahkan pihak kami kalau dijumpai apa-apa yang tak memuaskan hati tentang produk. Lagipun sungguh tak beretika sangat bila ada isu main harga ini. Jadilah pengguna bijak, jangan support tau!

Cara Beli Vivix Murah

Meh Cik Puan VK nak share cara nak beli Vivix murah tapi legal dan dijamin selamat, stok terbaik dan paling latest stok dari Shaklee.

Dah tak perlu nak survey sana sini lagi sebab memang dah termurah dah ni.

Harga pasaran Vivix ialah RM475.00 untuk satu botol (RM503.50 termasuk GST). Untuk anda yang nak dapatkan segera dengan harga ini, boleh terus klik di sini. Pembayaran dengan kad kredit atau kad debit diterima dan pihak Shaklee (M) akan membuat penghantaran dengan servis Gdex/Citylink.

Ada 2 cara nak dapatkan Vivix lebih murah dari harga ini;

Cara 1 ~ Beli Vivix Murah Online

Daftar ahli dengan hubungi kami, atau boleh register sendiri online di bawah ini

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Login di sistem Shaklee www.shaklee2u.com.my dengan menggunakan ID dan password yang diberikan pihak Shaklee menerusi SMS.

Layak membuat pembelian terus dengan harga ahli serta merta bersama yuran pendaftaran.

Cara 2 ~ Beli Vivix Murah di Mana-mana Cawangan Shaklee

Cara yang sama juga, boleh register terlebih dahulu online tanpa membuat apa-apa bayaran di sini

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Kemudian bawa SMS yang diberikan oleh Shaklee nanti ke mana-mana cawangan Shaklee (cuma ada 6 sahaja di Seluruh Malaysia), dan boleh buat pembelian dan bayaran terus di sana.

Mudah kan?

Dan lagi, anda layak untuk mendapat KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian 2 botol Vivix. Bukan itu sahaja malah anda juga layak mendapat

  • postage percuma
  • harga ahli serta merta
  • cash rebate (masuk akaun bank pada bulan berikutnya)

Jimat bukan? Dah confirm memang harga paling murah dah ni. Jadi jangan berlengah hubungi kami segera di talian 0199109009 (wassap) untuk kami bantu anda.

Aduan Kepada Pihak Shaklee Sekiranya Terdapat Sebarang Kemusykilan

Sekiranya anda mempunyai sebarang kemusykilan atau meragui pembelian anda di mana-mana laman e-dagang/e-commerce, sila emelkan kepada [email protected] untuk pengesahan dan keterangan lanjut. Sila berikan segala butiran tentang pembelian dan laporan anda akan kami rahsiakan.

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di [email protected] atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

“Saya Nak Beli Vivix Murah” – Luahan Hati Ramai Pengguna
Tagged on:

4 thoughts on ““Saya Nak Beli Vivix Murah” – Luahan Hati Ramai Pengguna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge