“ESP ni nak minum dia bancuh dengan air masak je ke kak? Ada resepi best tak boleh share? Macam tak lalu je nak telan plain je hari-hari.. Nak campur air berperisa yang manis-manis macam tak sihat pulak”

Haaaa.. jangan tak tahu ESP Shaklee ni bukan hanya boleh diminum secara plain (campur air masak semata) tapi banyak lagi cara lain. Untuk anda yang mengamalkan diet dan pemakanan sihat, mungkin runsing nak fikir macamana nak minum ESP Shaklee ni supaya boleh memenuhi requirement diet anda tetapi SEDAP dan LAZAT.

Tak semua makanan atau minuman sihat itu tak sedap tau. Banyak cara untuk anda menikmati hidangan lazat dan dalam masa yang sama tetap sihat berkhasiat.

Jom Cik Puan VK kongsikan resepi-resepi ESP yang best sangat!

17 resepi ESP Shake dan Smoothies Yang Sedap, Berkhasiat dan Mengenyangkan

resepi esp resepi esp resepi esp resepi esp resepi esp resepi esp resepi esp resepi esp resepi esp resepi esp

Resepi ESP Shake dengan kurma ini sangat sesuai untuk ibu-ibu mengandung yang masih di fasa muntah-muntah dan loya-loya tak lalu makan. Sangat mengenyangkan dan membantu memberi tenaga. Ibu-ibu yang menyusukan bayi juga sesuai untuk mengamalkan resepi ini dan sebagai optional, boleh tambahkan sedikit badam.

Beberapa resepi ESP Shake dan smoothie yang lain;

Resepi Beauty Mango Smoothie ini adalah dari resepi asal Shaklee Mango Smoothie, cuma ditambah Shaklee Collagen Powder dan Performance Drink bersama yang sangat sesuai untuk kecantikan diri. Sebab itu namanya “beauty”. ūüôā Versatile sangat resepi ESP ini boleh sediakan pelbagai cara tanpa hilang kesedapannya. Tak caya? Kena cuba baru tau ūüôā

Haaaa.. itu dia 18 resepi semuanya yang Cik Puan VK dah sediakan kat sini. Jangan lupa download, simpan dan yang paling penting, cuba. Serius anda tak akan menyesal malah boleh jadi ketagih pula. Especially ESP Mango Smoothie tu memang Cik Puan VK sendiri pun asal nampak mangga je mesti terbayang nak buat smoothie ESP.

Bagaimana Mahu Mendapatkan ESP?

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan secanister ESP hari ini, boleh terus membuat pembelian ESP secara online di sini (klik). Harga ESP ialah RM161.25 (sebelum GST) sahaja. Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. ESP akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee Malaysia. Selepas itu, boleh hubungi kami untuk konsultasi dan cara pengambilan yang betul dengan memberikan no invoice anda sebagai bukti pembelian.

Berita baik! Anda boleh beli ESP pada harga jimat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee dan terus menikmati penjimatan sehingga 15%. Hubungi kami untuk mendaftar keahlian dan membeli dengan harga ahli serta merta.

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di¬†[email protected]¬†atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke¬†019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Resepi ESP Shake & Smoothies Yang Lazat, Berkhasiat dan Mengenyangkan

2 thoughts on “Resepi ESP Shake & Smoothies Yang Lazat, Berkhasiat dan Mengenyangkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge