Hari Osteoporosis Sedunia disambut setiap 20hb Oktober setiap tahun, merupakan kempen sepanjang tahun yang bertujuan untuk meningkatkan kesedaran global tentang pencegahan, diagnosis dan rawatan osteoporosis serta penyakit tulang yang berkaitan.

Tema tahun ini yang berbunyi “Love Your Bone, Protect Your Future” bertujuan;

  • menggalakkan kesedaran di seluruh dunia tentang osteoporosis dan pemahaman tentang kesan serius penyakit ini yang boleh mengorbankan masa depan individu jika tidak didiagnos dan dirawat.
  • meningkatkan pemahaman tentang hubungan antara osteoporosis dan fraktur – yang boleh menjadi penyebab utama ketidakupayaan dan kematian awal pada orang dewasa yang lebih tua.
  • menggalakkan individu untuk mengenal pasti faktor risiko, termasuk patah pertama, dan mencari ujian dan rawatan jika diperlukan untuk melindungi masa depan jangka panjang mereka.
  • menggalakkan pemakanan untuk tulang sihat dan senaman ¬†untuk kesihatan tulang yang baik, serta kesedaran tentang peranan kalsium, pemakanan yang baik, dan senaman yang kerap semasa zaman kanak-kanak dan masa remaja ketika tulang sedang berkembang.

Promosi Ostematrix Sempena Hari Osteoporosis Sedunia

Bersempena dengan sambutan Hari Osteoporosis Sedunia itu, pihak Shaklee telah berbesar hati menyokong kesedaran tentang pentingnya penjagaan tulang yang sihat, dan sekaligus menawarkan promosi hebat Ostematrix sepanjang 3 hari bermula 18-20hb Oktober 2017.

ostematrix murah

Dengan setiap pembelian 3 botol Ostematrix, anda layak mendapat diskaun 5%.

Best ni, sebotol tahan untuk sebulan. 3 botol cukup bekalan sehingga awal tahun 2018. Alhamdulillah. ūüôā

Apa tunggu lagi.. Cepat grab sebelum kehabisan sebab stok hanya limited sementara masih ada sahaja tau. Hubungi Cik Puan VK laju-laju di talian 019-9109009

_________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Promosi Ostematrix Untuk 3 Hari Sahaja Sempena Hari Osteoporosis Sedunia!
Tagged on:

One thought on “Promosi Ostematrix Untuk 3 Hari Sahaja Sempena Hari Osteoporosis Sedunia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge