Dilanjutkan lagi!! Atas sambutan ramai dan sempena September ni pun kita ada sambutan Hari Malaysia kan? Jadi Shaklee berbesar hati melanjutkan tawaran hebat untuk ahli baru ini.

Promosi Untuk Ahli Baru Sepanjang September 2017

Untuk anda yang mendaftar sebagai ahli dan membuat pembelian minimum 100uv dalam satu resit semasa pendaftaran, anda layak;

  • Beli Shaker Ekslusif Coral Orange dengan harga RM18.00* (harga asal RM33.90) ~ jauh lebih murah!

atau

  • Berpeluang mendapatkan Vitamin C murah cuma dengan harga RM60.00* sebotol (worth RM97.50)

atau

  • Rebut peluang memiliki kedua-duanya Shaker Coral Orange dan Vitamin C murah dengan jumlah harga cuma RM78.00* sahaja!

*GST apply

Alahai, gigit jari ahli lama ni tengok shaker cantik, Vitamin C pulak lebih murah berbanding harga ahli biasa yang jauh lebih mahal. Kelip-kelip mata sahajala kami ahli lama ni.

Tawaran ini sah sehingga 30hb September 2017 sahaja dan sementara stok masih ada. Tak dijual secara berasingan juga dan hanya valid pembelian dengan pembelian 100uv nilai produk.

Bagaimana nak tahu nilai 100uv?

Istilah 100uv ini adalah unit value untuk setiap produk. Tenang sahaja ye kawan-kawan, kalau confuse nak tentukan apa yang nak dibeli bagi mencukupkan syarat 100uv tu, boleh hubungi kami untuk kami bantu. Setiap produk mempunyai nilai uv yang berbeza.

Tunggu apa lagi?

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Bisnes Online Shaklee Pilihan Terbaik Untuk Surirumah (klik)

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di [email protected] atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Vitamin C Murah & Shaker Murah Untuk Ahli Baru Sehingga 30 September!

2 thoughts on “Vitamin C Murah & Shaker Murah Untuk Ahli Baru Sehingga 30 September!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge