Alahai.. memang Cik Puan VK mengaku sangat-sangat cair bila tengok gambar tumbler ekslusif Shaklee yang warna merah ni pagi ni. Nama dia Follow Your Heart Tumbler. Haaa memang kena sangat la dah follow my heart buat kerja apa pun semua teringat kat dia je. Sampai rasa nak beli hari ni juga! Hihihihi over pulak!

Keistimewaan Tumbler Ekslusif Shaklee

  • Diperbuat daripada keluli bergred tinggi (standard untuk makanan) dan tahan karat
  • Dinding 2 lapis bagi memastikan suhu minuman terpelihara (sesuai untuk minuman sejuk atau panas)
  • Jaminan keselamatan dengan penutup bebas BPA
  • Dilengkapi gegelang silikon untuk mengelakkan air minuman dari senang tumpah

Macamna Nak Dapatkan Tumbler Shaklee Ekslusif Merah Follow Your Heart?

Sepanjang bulan Ogos ini. bermula 1hb sehingga 31hb Ogos, setiap pembelian mana-mana Women’s Health Set;

#1 ~ Ever Vibrant Set

Vitalea + B Complex + Vitamin C + ESP + Omega Guard + GLA Complex

#2 ~ Prenatal Set

Vitalea + B Complex + ESP + Vitamin C + Ostematrix + Omega Guard

#3 ~ Postnatal Set

Vitalea + B Complex + Vitamin C + ESP + Omega Guard + Ostematrix + Alfalfa Complex

.. anda layak mendapatkan tumbler Shaklee ekslusif ini pada hanya RM23.32 (harga asal RM80). Wah, jimat lebih RM50!

Tumbler Ekslusif Shaklee Biru Tak Kurang Awesome!

Yang ni pun tak kurang hensemnya. Sebenarnya promosi ni sejak Julai 2017 lagi, tapi dilanjutkan sebab atas permintaan ramai. Namanya pun dah cukup memikat tau. Reach for the Stars TumblerĀ memang menggamit hati sungguh minta dicapai-capai. Yang ni Cik Puan VK dah grab bulan lepas dan serius sayangnya nak guna. Lagi awesome, lagi hensem, lagi macho berbanding gambarnya šŸ˜€

Reach For The Stars Tumbler

Dengan setiap pembelian Vitality Set di atas, anda layak untuk dapatkan tumbler ekslusif biru Reach for the Stars ni, Ā pada harga RM23.32 (harga asal RM80).

Tumbler ekslusif Shaklee merah dan biru ini tak dijual secara berasingan ye. Cuma sah untuk pembelian dengan pembelian set-set di atas sahaja. Tawaran sah sehingga 31hb Ogos 2017 dan sehingga stok masih ada sahaja. Cepat!! Dapatkan segera sebelum kehabisan.

_________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee diĀ [email protected]Ā atau boleh hantarkan sms/whatsapp keĀ 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segeraĀ daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Tumbler Ekslusif Shaklee Merah dan Biru Sepanjang Ogos 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge