Ingat lagi tak dengan shaker Shaklee biru yang selalu out of stock tu? Mula-mula keluar limited quantity, tak sampai sebulan dah sold out. Lepas tu keluar pula hijau hitam yang size besar sikit. Tu pun laju je habis.

Kali ni, Shaklee keluarkan shaker baru coral orange pula tetapi khas untuk mereka yang istimewa sahaja.

Shaker Shaklee Baru Coral Orange Untuk Ahli Baru

Berita baik untuk anda! Bermula 13hb Julai sehingga 31hb Ogos 2017 ni, Shaklee berbesar hati mengalu-alukan anda semua untuk menyertai keluarga besar kami. Dan sebagai bonusnya, anda layak memiliki Shaker Shaklee Baru Coral Orange Limited Edition ini dengan hanya RM19.08 berbanding harga asal RM33.90.

shaker shaklee baru coral orange

Yang ekslusifnya lagi, shaker ini hanya untuk ahli baru yang baru mendaftar sahaja, dan membuat pembelian minimum 100uv dalam 1 resit bersama pendaftaran.

Ingat tau, hanya sepanjang tempoh ini sahaja (13hb Julai-31hb Ogos 2017) sahaja dan selagi stok masih ada.

Apa Yang Best Shaker Ini?

  • Bebas BPA
  • diluluskan oleh FDA (USA) / JIS (Jepun)
  • mempunyai bola 5 bilah untuk menghasilkan campuran yang sekata dan mesra
  • bukaan penutup yang luas untuk memudahkan mengisi dan mencuci
  • Tritan base yang selamat, mempunyai rintangan bau dan kotoran
  • Kapasiti 600 ml atau 20 oz
  • Gelung jari pada botol yang mudah dipegang
  • Penutup berkunci mengelakkan senang tumpah
  • Saiz yang berpadanan dengan pemegang botol/cawan
  • Selamat disimpan di dalam peti dan tahan dengan cucian
  • Ringan dan mudah dibawa cuma 160gram

Bagaimana nak tahu nilai 100uv?

Istilah 100uv ini adalah unit value untuk setiap produk. Tenang sahaja ye kawan-kawan, kalau confuse nak tentukan apa yang nak dibeli bagi mencukupkan syarat 100uv tu, boleh hubungi kami untuk kami bantu. Setiap produk mempunyai nilai uv yang berbeza.

Tunggu apa lagi?

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Bisnes Online Shaklee Pilihan Terbaik Untuk Surirumah (klik)

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di [email protected] atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Shaker Shaklee Baru Coral Orange Untuk Ahli Baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge