Nampaknya atas sambutan hangat sepanjang Promosi Shaklee bulan lepas, banyak promosi yang dilanjutkan lagi sepanjang Jun 2017 ini. Dan bertambah-tambah lagi dengan Promosi Shaklee Jun 2017 dengan extra premium item Shaklee yang sangat cun! šŸ™‚

Set Detoks Shaklee

promosi shaklee jun 2017

Masih sama juga dengan bulan lepas. Dengan setiap pembelian satu Set Detoks ShakleeĀ (klik), anda layak dapatkanĀ Purchase-with-purchase Salad-to-Go brand Sistema. Ada 4 pilihan warna semuanya;

  • Ungu
  • Hijau
  • Pink
  • Biru

Ciri-ciri istimewa canister salad-to-go;

  • Jenama terkenal Sistema
  • Harga pasaran RM39.90
  • Ada lambang “Shaklee” yang membuatkan lebih ekslusif
  • Stackable (mudah disusun)
  • Selamat untuk bahagian sejuk beku
  • Selamat untuk microwave
  • Selamat untuk cucian kerap

Hanya RM19.93 sahaja dengan pembelian Set Detoks Shaklee sepanjang promosi Shaklee Jun 2017 berlangsung, dan tidak dijual secara berasingan.

Ekslusif Untuk Ahli Baru

promosi shaklee jun 17

Promosi Shaklee yang ni hanya ekslusif untuk ahli baru sahaja. Ahli lama macam kami ni tengok sahaja la jawabnya.

Lunch box ni pun bukan yang biasa-biasa tau. Yang berkualiti bagus dari jenama Rubbermaid.

Setiap pendaftaran ahli baru bersama-sama belian 100uv dalam satu resit, layak membuat pembelian set ini dengan hanya RM16.96. Haaa, tapi kena tengok Ā poster ni baik-baik ye sebab setiap set berlainan ditawarkan sepanjang setiap 15 hari dalam bulan Jun 2017 ini.

Dah lepas register membership tu memang automatik dah layak nak buat pembelian apa-apa produk Shaklee pun dengan harga ahli. Best kan? Untung-untuk dapat cash rewards lagi kalau cukup syaratnya.

Ferrano Personal Blender diskaun 50%

Ok.. Yang ni paling best sebab blender ni harga asal hampir RM300, tapi dengan setiap pembelian barangan Shaklee 250uv, layak membuat pembelian blender ini dengan hanya separuh harga RM149.99 sahaja. Sesuai sangat digunakan puasa ni kan boleh la buat smoothies ke, shakes untuk anak-anak bersahur ke.

Bukan itu sahaja, anda juga dapat bawa balik;

  • 2 tumbler 400ml dan 600ml bersama penutup sekali
  • bag penahan haba, untuk memastikan smoothies sejuk anda kekal sejuk untuk tempuh lebih lama

Blender ni boleh buat ice blended juga ni. Dan yang penting, bukan hanya untuk buat smoothies semata, multipurpose ni.

Best sangat!Ā Cik Puan VK sendiri pun dah grab juga dua bulan lepas. Dan yang satunya dah dijadikan sebagai hadiah. Sesuai sangat kan?

Twin Pack Shaklee Coasters

promosi shaklee premium item

Dengan setiap pembelian produk Shaklee bernilai 100uv, anda layak membeli twin pack Shaklee coasters ini dengan hanya RM9.96 (harga asal RM20.00). Terdapat 3 pasang coasters berlainan yang available setiap 15 ari dan akan berlangsung sepanjang Jun 17 hinggalah 15hb Julai 2017.

Macamana nak tahu bilangan UV?

UV ni unit value untuk setiap produk. Setiap produk Shaklee berbeza nilai uv nya. Jangan risau, hubungi kami, dan kami boleh bantu anda.

_________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee diĀ [email protected]Ā atau boleh hantarkan sms/whatsapp keĀ 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segeraĀ daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Promosi Shaklee Jun 2017 | Premium Item Shaklee

2 thoughts on “Promosi Shaklee Jun 2017 | Premium Item Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge