Serius terbuntang biji mata Cik Puan VK tengok promosi bulan ni. 1st time ni nampak banyak betul premium items yang cantik-cantik dan pertama kali rasanya banyak offer purchase-with-purchase dalam satu bulan yang Shaklee offer.

Memang best la promosi Shaklee Mei 2017 ini. Nak cerita yang mana dulu ye? Okla.. satu-satu ye.

Set Detoks Shaklee

Dengan setiap pembelian satu Set Detoks Shaklee (klik), anda layak dapatkan Purchase-with-purchase Salad-to-Go brand Sistema. Ya Allah.. cantiknya. Ada 4 warna semuanya yang anda boleh pilih;

  • Ungu
  • Hijau
  • Pink
  • Biru

Apa yang bestnya salad-to-go container ni? Macam container biasa je nampak sekali kan? Eh, tengok betul-betul. Tak sama tau.

  • Jenama terkenal Sistema
  • Harga pasaran RM39.90
  • Ada lambang “Shaklee” yang membuatkan lebih ekslusif
  • Stackable (mudah disusun)
  • Selamat untuk bahagian sejuk beku
  • Selamat untuk microwave
  • Selamat untuk cucian kerap

Hanya RM19.93 sahaja dengan pembelian Set Detoks Shaklee sepanjang promosi Shaklee Mei 2017 berlangsung.

Ekslusif Untuk Ahli Baru

Yang ni memang buat Cik Puan VK nangis tengok sebab ekslusif untuk ahli baru sahaja. Yang dah lama-lama macam kami ni tengok sahaja la jawabnya.

Lunch box ni pun bukan yang biasa-biasa tau. Yang berkualiti bagus dari jenama Rubbermaid.

Setiap pendaftaran ahli baru bersama-sama belian 100uv dalam satu resit, layak membuat pembelian set ini dengan hanya RM16.96. Haaa, tapi kena tengok  poster ni baik-baik ye sebab setiap set berlainan ditawarkan sepanjang setiap 10 hari dalam bulan Mei 2017 ini.

Dah lepas register membership tu memang automatik dah layak nak buat pembelian apa-apa produk Shaklee pun dengan harga ahli. Best kan? Untung-untuk dapat cash rewards lagi kalau cukup syaratnya.

Ferrano Personal Blender diskaun 50%

Ok.. Yang ni paling best sebab blender ni rupanya dah banyak good review ye. Harga asal hampir RM300, tapi dengan setiap pembelian barangan Shaklee 250uv, layak membuat pembelian blender ini dengan hanya separuh harga! RM149.99 sahaja. Sesuai sangat la nak puasa ni kan boleh la buat smoothies ke, shakes untuk anak-anak bersahur ke.

Bukan itu sahaja, anda juga dapat bawa balik;

  • 2 tumbler 400ml dan 600ml bersama penutup sekali
  • bag penahan haba, untuk memastikan smoothies sejuk anda kekal sejuk untuk tempuh lebih lama

Blender ni boleh buat ice blended juga ni. Dan yang penting, bukan hanya untuk buat smoothies semata, multipurpose ni.

Aduuh Cik Puan VK sendiri pun sangatla tak sabar nak grab juga satu.

Macamana nak tahu bilangan UV?

UV ni unit value untuk setiap produk. Setiap produk Shaklee berbeza nilai uv nya. Jangan risau, hubungi kami, dan kami boleh bantu anda.

_________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di [email protected] atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Promosi Shaklee Mei 2017 | Premium Item Shaklee

4 thoughts on “Promosi Shaklee Mei 2017 | Premium Item Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge