Sejak mula Shaker Shaklee Limited Edition ni keluar memang ramai yang sanggup beli. Di awal kemunculannya, Shaklee offer dengan belian-dengan-belian set tertentu, tetapi belum pun habis promosi set, dah habis shaker ni dulu. Berhantu sangat.

Cik Puan VK sendiri pun sering dihubungi customers yang nak dapatkan Shaker Shaklee Limited Edition ni. Sayangnya, Shaklee memang tak jual shaker ni sahaja. Ekslusif untuk pelanggannya sahaja dengan syarat-syarat tertentu.

Kenapa Ramai Cari Shaker Shaklee Limited Edition Ni?

Best! Itu je la yang Cik Puan VK punya review. Hihihi.. Cantik, seksi, tahan lasak, multipurpose. Boleh digunakan sebagai shaker, boleh buat botol air anak-anak sekolah juga. Hmm… puji lebih nanti bias pula 🙂

ciri-ciri-shaker-baru-shaklee

  • Bebas BPA
  • diluluskan oleh FDA (USA) / JIS (Jepun)
  • mempunyai bola 5 bilah untuk menghasilkan campuran yang sekata dan mesra
  • bukaan penutup yang luas untuk memudahkan mengisi dan mencuci
  • Tritan base yang selamat, mempunyai rintangan bau dan kotoran
  • Kapasiti 600 ml atau 20 oz
  • Gelung jari pada botol yang mudah dipegang
  • Penutup berkunci mengelakkan senang tumpah
  • Saiz yang berpadanan dengan pemegang botol/cawan
  • Selamat disimpan di dalam peti dan tahan dengan cucian
  • Ringan dan mudah dibawa cuma 160gram
  • Warna: biru laguna

Peluang Memiliki Shaker Shaklee Limited Edition Sepanjang April 2017.

Berita baik untuk anda! Sepanjang bulan April 2017 ni, Shaklee berbesar hati mengalu-alukan anda semua untuk menyertai keluarga besar kami. Dan sebagai bonusnya, anda layak memiliki Shaker Shaklee Limited Edition ini dengan hanya RM19.08 berbanding harga asal RM33.90.

Yang ekslusifnya lagi, shaker ini hanya untuk ahli baru yang baru mendaftar sahaja, dan membuat pembelian minimum 100uv dalam 1 resit bersama pendaftaran.

Ingat tau, hanya sepanjang April 2017 sahaja dan selagi stok masih ada.

Bagaimana nak tahu nilai 100uv?

Istilah 100uv ini adalah unit value untuk setiap produk. Tenang sahaja ye kawan-kawan, kalau confuse nak tentukan apa yang nak dibeli bagi mencukupkan syarat 100uv tu, boleh hubungi kami untuk kami bantu. Setiap produk mempunyai nilau uv yang berbeza.

Tunggu apa lagi?

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Peluang Memiliki Shaker Shaklee Limited Edition Sepanjang April 2017

2 thoughts on “Peluang Memiliki Shaker Shaklee Limited Edition Sepanjang April 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge