Kalau anda semua peminat dan pengguna setia Set Slimming Shaklee, bulan ini anda boleh la melompat-lompat kegembiraan. Mau taknya, sebab bulan ni ada promosi hebat sempena Promosi Penghabisan Stok Lecithin dan Alfalfa Complex beli 1 percuma 1

Haaaa… seronok tak? Tak kan tak seronok ni nak bagi FREE! Kalau selalu setiap bulan beli sebotol satu, bulan ni kalau grab promosi ni dah boleh bertahan 2 bulan.

Lecithin (Expiry date April 2017) Beli 1 percuma 1 sepanjang Feb 2017

 

Alfalfa Complex (S) 330 tablets (Expiry date Aug 2017) Beli 1 percuma 1 sepanjang Feb 2017
Alfalfa Complex (L) 700 tablets (Expiry date June 2017) Beli 1 percuma 1 sepanjang Feb 2017

Set Slimming Basic Shaklee

Kalau ada yang berminat nak cuba Set Slimming Basic Shaklee, inilah masanya. Meh Cik Puan VK bantu anda bagi cadangan apa yang anda boleh dapat. Untuk set slimming ini, kami cadangkan Herblax, Lecithin dan Alfalfa Complex.

Set Slimming Basic ada Herblax + Lecithin + Alfalfa Complex

Herblax membantu proses detoks usus. Mengandungi daun senna serta herba-herba lain yang bertindak memperbaiki kesihatan usus disamping dapat membantu atasi sembelit dan bau badan.

Lecithin pula bertindak sebagai pengemulsi lemak dan mengawal kolesterol. Lemak yang dimaksudkan kat sini adalah lemak yang kita dapat dari makanan yang dimakan. Bukan yang dah sedia terkumpul dalam badan ye. Lecithin menghalang lemak dari dalam makanan dengan cara menguraikan serta mengapungkannya di dalam salur darah. Jadi proses pengumpulan lemak-lemak degil dalam badan dapat dielakkan.

Alfalfa Complex memang terkenal sebagai raja segala makanan. Ia kaya dengan klorofil bioflavonoids, vitamin dan juga mineral. Sifatnya yang kaya dengan multivitamin membantu badan yang tinggi asid menjadi beralkali. Disamping itu, alfalfa akan meneutralkan toxin dalam badan serta memberikan lebih banyak protin berbanding protein tanpa lemak daripada produk berasaskan haiwan.

Meriahnya bulan ini… Kalau anda beli Set Sliming Basic dengan harga yang sama, anda dapat 1 Herblax + 2 Lecithin + 2 Alfalfa Complex.

Dengan harga yang sama, anda dapat extra Lecithin dan Alfalfa Complex

Waaaaaaaaaaaauuu!!! DENGAN HARGA YANG SAMA TANPA HARGA TAMBAHAN.

Jom grab terus jom. Tak payah pening-pening tunggu. Boleh terus buat pembelian di bawah ini;

  1. Set Slimming Basic (Alfalfa Complex (S) 330 bj) (klik untuk pembelian)
  2. Set Slimming Basic (Alfalfa Complex (L) 700 bj) (klik untuk pembelian)

 

Pembayaran boleh dibuat dengan Kad Debit atau Kad Kredit. Set ini akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee Malaysia. Selepas itu, boleh hubungi kami untuk konsultasi dan cara pengambilan yang betul dengan memberikan no invoice anda sebagai bukti pembelian.

_________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di [email protected] atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Promosi Penghabisan Stok Lecithin dan Alfalfa Beli 1 Percuma 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge