Waaaah!! Cik Puan VK jatuh cinta sangat dengan Mug Shaklee Ekslusif ini. Edisi terhad ni, dan bilangannya pun sangat-sangat limited.

Cantik tak? Cantik kan? Saiz pun boleh tahan besar juga. 11 oz atau 325 ml. Memang sedang-sedang elok je kalau nak buat minum tu. Kalau tengok dalam gambar ni, sizenya lebih kurang “badan” botol Vitamin C. Kalau masukkan botol Vitamin C ke dalam mug cantik tu pun, memang ngam-ngam terletak muat-muat dalam tu. Ā Kualiti pun cun. Cik Puan VK dah ada 3 šŸ™‚

Ciri-ciri Keistimewaan Mug Ekslusif Shaklee

  • kapasiti 325ml atau 11oz
  • selamat untuk digunakan dengan minuman atau makanan
  • warna tak mudah tanggal ~ mesra pencuci
  • boleh digunakan untuk microwave
  • tahan panas lebih baik berbanding gelas
  • didatangkan bersama kotak cantik, sesuai juga sebagai hadiah

Bagaimana Nak Dapatkan Mug Ekslusif Shaklee?

Harga pasaran Mug Shaklee ini RM19.88 tetapi tidak dijual secara berasingan. Shaklee tawarkan ekslusif untuk pelanggannya bersama pakej pembelian-dengan-pembelian sahaja dengan harga cuma RM10.60.

Ada 2 set pilihan yang ditawarkan.

#1 ~ Daily Essential Set

Set ini mengandungi ESP + Omega Guard + Vitalea + Vitamin C. Setiap pembelian set ini, anda layak menerima 2 paperbag Creating Healthier Lives percuma, dan layak untuk membuat pembelian mug ekslusif edisi terhad ini dengan harga tambahan cuma RM10.60

Anda boleh buat pembelian terus di sini (klik pada gambar BUY IT NOW)

Bayaran dengan Kad Kredit atau Kad Debit dan pihak Shaklee (M) akan menghantar terus kepada anda dengan menggunakan khidmat kurier Gdex atau CityLink. Anda boleh hubungi kami sekiranya tidak mempunyai kad kredit/debit dan kami akan membantu anda membuat pembelian.

#2 ~ Energy for Life Set

Set ini pula adalah Twin Pack Vivix. Dengan setiap pembelian set ini, anda layak mendapat;

  • 2 paperbag Creating Healthier Lives percuma
  • layak membuat pembelian mug ekslusif edisi terhad dengan hanya tambahan RM10.60
  • percuma kos penghantaran dari pihak Shaklee (by pos sahaja bukan delivery) bernilai RM10.60 (SM) @ RM21.20 (SS)

Anda boleh buat pembelian terus di sini (klik pada gambar BUY IT NOW)

Bayaran dengan Kad Kredit atau Kad Debit dan pihak Shaklee (M) akan menghantar terus kepada anda dengan menggunakan khidmat kurier Gdex atau CityLink. Anda boleh hubungi kami sekiranya tidak mempunyai kad kredit/debit dan kami akan membantu anda membuat pembelian.

dan lagi.. anda juga layak untuk menerima keistimewaan ini secara percuma

  • percuma keahlian Shaklee bernilai RM79.50
  • layak menerima rebet tunai bernilai lebih RM30

P/s; sila hubungi kami sekiranya anda memilih untuk menerima kelayakan keahlian percuma (untuk set Twinpack Vivix) dan layak rebet tunai kerana anda layak menerima diskaun harga ahli serta merta selepas pendaftaran ahliĀ 

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee diĀ yanavitaminkita@gmail.comĀ atau boleh hantarkan sms/whatsapp keĀ 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segeraĀ daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Mug Shaklee Ekslusif “Edisi Terhad”
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge