Vitamin Percuma Dari Shaklee | Berita Baik!! Shaklee berbesar hati nak bagi vitamin percuma kepada semua ahli barunya bulan ini. Wah!! Ahli baru sahaja ye.. Bukan ahli lama macam Cik Puan VK ni **sob sob sob.. Cik Puan VK is jeles tau..**

Vitamin Percuma Dari Shaklee

vitamin-percuma-dari-shaklee

#1 ~ Lecithin PERCUMA

  • Daftar ahli dengan bayaran RM79.50
  • Beli vitamin Shaklee sekurang-kurangnya 100uv
  • Diskaun harga ahli serta-merta (jimat 10-15%)
  • PERCUMA sebotol Lecithin bernilai RM52.50

#2 ~ Vitamin C PERCUMA

  • Pembelian vitamin Shaklee sebanyak min 200uv
  • Automatik PERCUMA keahlian Shaklee
  • Diskaun harga ahli serta merta (jimat 10-15%)
  • PERCUMA sebotol Sustained Release Vita-C Plus 500mg bernilai RM92.50
  • Bonus TUNAI minimum 5%
  • TOTAL PENJIMATAN bernilai lebih RM200!!

Wow!! Wow!! Wow!! Sangat best keistimewaan ahli baru Shaklee bulan ini.

Ada Syarat-Syarat Yang Perlu Diambil Kira?

Ada juga.. tapi tak banyak pun.

Promosi Tambahan (Pembelian dengan Pembelian)

shaker-baru-shaklee-hitam

Dengan setiap pembelian produk 100uv, anda layak mendapatkan Shaker Baru Shaklee yang berwarna hitam hijau ini dengan cuma tambahan bayaran RM23.32 (bernilai RM39.00). Selagi stok masih ada.

eco-friendly-jutebag-green

Bagi anda yang memilih mana-mana set dari kempen Triple Immune Protection, anda layak mendapatkan Eco-Friendly Jute Bag (hijau) ini dengan hanya RM12.72. Anda juga boleh membeli shaker limited edition tadi bersama-sama.

Ala… Pening la.. Macamana nak tahu 100uv tu apa? Vitamin mana?

Jangan risau, hubungi kami, kami akan bantu anda menghuraikan persoalan ini. Setiap produk ada nilai uv nya yang tersendiri, dan kami sedia membantu.

Jangan lepaskan peluang ye. Vitamin Shaklee percuma ini hanya untuk 2 minggu sahaja. Keistimewaan ahli baru Shaklee sepanjang 15 hari pertama Oktober 2016.

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Vitamin Percuma Dari Shaklee

2 thoughts on “Vitamin Percuma Dari Shaklee

    • 3 October 2016 at 2:03 AM
      Permalink

      semestinya!! banyak sangat penjimatan kalau grab peluang “free membership” dengan pembelian 200uv tu… keahlian pun percuma, dapat diskaun harga ahli lagi, vitamin percuma pun dapat, cash rebate pun dapat juga… sangat-sangat untung!!

      Reply

Leave a Reply to Yana VitaminKita Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge