Kurus Dengan ESP: Rahsia Hilang 10kg | Cik Puan VK nak share testimoni sahaja la kali ni. Biar yang baca sama-sama terkejut dan teruja macam Cik Puan VK.

Ini perkongsian dari kawan Cik Puan VK sendiri tau.

kurus-dengan-esp-2

“Alhamdulillah.. belum sampai sebulan saya berpantang dengan mengambil ESP, susu badan sangat meriah! Yang paling best berat saya turun bukan 1kg atau 2kg tapi 10kg!! Target saya nak dapatkan berat badan macam sebelum mengandung…”

Wow! Saya sangat terperanjat, terkejut, tergamam bila membaca perkongsian ini. Beliau sedang berpantang anak ke2. Masih melalui proses berpantang yang panjang kerana baru sahaja masuk lebih kurang 3 minggu selepas bersalin.

Mengamalkan ESP dan alhamdulillah susu badan pun begitu meriah sekali. Tapi part kurus dengan ESP dan hilang 10kg berat badan tu memang sangat-sangat mengundang kejelesan Cik Puan VK sendiri *hehehe*

kurus-dengan-esp

“Sebelum mengandung berat 48kg. Dah 9 bulan berat jadi 65kd.. ada 2 kali berat naik sangat mendadak.. 1st masa musim durian, dan 2nd masa raya haji.. selepas bersalin, berat turun sekitar 60kg -61kg.. sekarang ni berat dah 51kg..”

Bagaimana ESP Boleh Membantu Menurunkan Berat Badan?

ESP adalah singkatan kepada Energizing Soy Protein, merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan soya secara semulajadi. Oleh itu, ia rendah lemak, bebas kolesterol, dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.

kandungan esp

ESP membekalkan 14 gram protein soya sihat, 500 mg kalsium dan semua asid amino perlu termasuk 9 asid amino perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia, dan mampu membantu mengekalkan kepejalan otot dalam proses penurunan berat badan.

esp kekal bertenaga

Menurut womenshealthmag.com, makanan tinggi protein memerlukan lebih banyak tenaga untuk proses penghadaman dan metabolisme yang bermakna lebih banyak kalori dibakar dalam proses ini. Makanan tinggi protein juga mengambil masa yang lama untuk kekal di dalam perut yang boleh membantu kita merasa kenyang lebih cepat dah tahan lama.

Terdapat juga kajian yang menyatakan mereka yang berdiet dan menambah 30% protein dalam diet sehariannya boleh membantu mengurangkan pengambilan 450 kalori (makanan) sehari dan dalam tempoh 12 minggu, boleh hilang berat badan sehingga 11 pound tanpa mengamalkan langkah-langkah diet yang lain. Wow!! Bayangkan kalau kita ambil lebih protein dan dalam masa yang sama juga mengamalkan senaman ringan, kesannya.. pasti awesome!

And if, like most successful dieters, you’re burning calories as well as counting them, protein is doubly essential for making sure you lose fat, not muscle. Your body uses the amino acids in protein to build lean muscle, which not only makes you stronger and more toned but also fries calories even when you’re not active—unlike lazy fat. Ultimately, this keeps your metabolism humming along at high speed so you can burn off the occasional cookie, no problem.” ~ womenshealthmag

Disclaimer: Ini adalah perkongsian peribadi customers setelah berikhtiar dengan ESP. Hasilnya mungkin berbeza untuk setiap individu. Produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mecegah sebarang penyakit.

Bagaimana mahu mendapatkan ESP?

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan secanister ESP hari ini, boleh terus membuat pembelian ESP secara online di sini (klik)Harga ESP ialah RM161.25 (sebelum GST) sahaja. Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. ESP akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee Malaysia. Selepas itu, boleh hubungi kami untuk konsultasi dan cara pengambilan yang betul dengan memberikan no invoice anda sebagai bukti pembelian.

Berita baik! Anda boleh beli ESP pada harga jimat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee dan terus menikmati penjimatan sehingga 20%. Hubungi kami untuk mendaftar keahlian dan membeli dengan harga ahli serta merta.

_________________________________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Kurus Dengan ESP: Rahsia Hilang 10kg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge