Promosi Vivix Shaklee Julai 2016 | Promosi Vivix Shaklee Sepanjang Bulan Julai 2016

Vivix ni antara yang menjadi vitamin Shaklee kesayangan dan kesukaan saya. Alhamdulillah suka sangat sebab saya sendiri pun pernah berikhtiar untuk kesihatan yang lebih baik dengan Vivix Shaklee ini. Dah masuk list produk promosi Julai 2016 mestilah lagi teruja kan? *_^

Apa yang best tentang Vivix Shaklee?

Vivix Shaklee ini sesuai untuk suplemen head to toe tau. Satu-satunya suplemen yang bertindak hingga ke DNA sel. Dihasilkan dengan kajian bertahun-tahun lamanya dan disupport pula dengan lebih 100 clinical publications. Banyak kelebihan dan kebaikan Vivix Shaklee ini, antaranya;

1. Membantu masalah diabetes atau kencing manis

2. Membantu masalah darah tinggi

3. Membantu masalah kolesterol tinggi dalam salur darah

4. Membantu penyakit psoriasis

5. Membantu mengurangkan masalah arthritis

6. Berhenti merokok dengan bantuan Vivix

7. Membantu masalah strok

8. Sebagai ikhtiar merawat dan mencegah kanser

9. Kembali dara di usia emas

10. Untuk kecantikan dan keremajaan kulit atau awet muda

11. Ikhtiar untuk sakit alzheimer

Dan macam-macam lagi kebaikan Vivix Shaklee ini. Mereka yang dah pernah cuba mesti boleh merasai taraf kesihatan yang bertambah baik kan? Alhamdulillah, ikhtiar atas keizinan Allah juga.

Promosi Vivix Shaklee

Berlangsung sepanjang Julai 2016 (haaaa.. ada 31 hari ye jangan cakap tak sempat), Shaklee tawarkan penjimatan yang hebat ini. Ada 2 set promosi Vivix sepanjang bulan ini;

promosi vivix shaklee julai 2016

1 ~ SET PERTAMA

Beli 6 botol > PERCUMA 1 botol > PERCUMA keahlian seumur hidup > PERCUMA kos penghantaran (Gdex /CityLink) > CASH rebate = PENJIMATAN lebih RM1,000

Wow!! Wow!! Wow!! Sapa nak bagi RM1,000 macam ni? *excited sangat okeh!**

2 ~ SET KEDUA

Beli 2 botol > JIMAT 5% > PERCUMA keahlian seumur hidup > PERCUMA kos penghantaran (Gdex/CityLink) > CASH rebate = PENJIMATAN lebih RM300.

Beli 2 botol pun dah dapat penjimatan lebih Rm300?.. berbaloi-baloi sangat la kan? peluang terbaik ni ambil Vivix untuk nyahkan kolesterol, kurangkan darah tinggi sebab dah banyak keluar belanja buka sekolah *hehehehe*.. dan yang penting, sihat, muda, dan ceria selalu. Kan?

_________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Promosi Vivix Shaklee Julai 2016
Tagged on:

One thought on “Promosi Vivix Shaklee Julai 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge