Resepi Iced Minty Performance Drink Lychee | Wahh.. nama pun dah kelas sangat kan? Jom jom jom Cik Puan VK share video dulu bagi tengok sampai meleleh-leleh liur.. Lepas tu nanti Cik Puan VK share pula bahan-bahan dan cara penyediaannya (type sini)

Iced Minty Performance Drink Lychee

Wallaaaaaahh! Sedapnya… nampak sangat menyelerakan. Serius!! Nak nak pula dengan Performance Drink yang memang begitu ummmpphh!

Kalau diminum sejuk-sejuk pula, fuuuuuuhhh… memang hilang dahaga, sejuk je badan.. kekal bertenaga je sepanjang hari. Anak-anak pun suka panggil minuman sukan sebab kalau bersukan minum air ni tak rasa lembik pun walau hilang peluh yang banyak.

Kenapa MESTI pilih Performance Drink Shaklee?

Anda pernah minum minuman isotonik tak? Cepat je hilang haus dan boleh mengembalikan hidrasi badan dan memberi tenaga serta merta kan? Tapi kandungannya tinggi karbonat, tinggi gula tau. Kita nak sihat nanti penyakit lain pula yang datang. Tak nak la kan? Jadi sebab itulah anda perlu memilih Performance Drink Shaklee.

Kebaikan Performance Drink Shaklee

  • Bebas gas atau tidak berkarbonat.
  • Kurang kandungan gula (less sugar).
  • Tidak mengandungi lemak
  • Tidak mengandungi kolestrol
  • Tidak mengandungi bahan tiruan, pewarna atau pengawet tambahan
  • Dirumus KHAS dengan kandungan sodium, potasium dan karbohidrat yang mencukupi
  • Mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus.
  • Membantu mengatasi masalah dahaga (sesuai sangat utk minum ketika bersahur di bulan puasa)
  • Bersifat isotonik . Jumlah kepekatan karbohidrat yang ada didalam Performance Drink adalah sama dengan darah kita. Ini memudahkan proses penyerapan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah. Kesannya? Tubuh lebih bertenaga dan cergas!

Keunikan dan Keistimewaan Performance Drink Shaklee

Performance Drink Shaklee dihasilkan pada tahun 1980-an oleh saintis Shaklee dan Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalus (Human-powered Flight Programme). Performance Shaklee merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat. Melalui perkakasan produk Performance dari Shaklee, penerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang PALING JAUH, iaitu 72 batu dan rekod itu masih kekal hingga kini.

Performance Shaklee juga direka khusus untuk para angkasawan NASA, Amerika Syarikat. Para atlet bertaraf antarabangsa dan pengembara terkemuka memilih Performance Shaklee sebagai pilihan utama mereka.

Baca lebih lanjut tentang Performance Drink Shaklee di sini

“Elak Dehidrasi dengan Performance Drink”

Resepi Iced Minty Performance Drink Lychee

resepi iced minty performance drink lychee

Bahan-bahannya

  • 3 sudu Performance Drink
  • 250ml air
  • 2 hirisan lemon
  • 3 biji buah laici
  • 1 biji asam boi
  • 3 ketul ais
  • 1 batang serai diketuk
  • 3 helai daun pudina

Cara penyediaannya pula sangatla senang

  • larutkan 3 sudu Performance Drink bersama 250ml air
  • dan campur kesemua bahan seperti video yang kita tengok tadi.

Mudah kan? Dah siappun Iced Minty Performance Drink Lychee.Selamat mencuba

Bagaimana mahu mendapatkan Performance Drink Shaklee?

Anda boleh menghubungi kami untuk pesanan atau boleh juga mendapatkannya terus di sini dengan pembelian melalui kad kredit atau kad debit. Selepas itu, boleh hubungi kami untuk konsultasi dan cara pengambilan yang betul dengan memberikan no invoice anda sebagai bukti pembelian.

esell shaklee

____________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Resepi Iced Minty Performance Drink Lychee
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge