Promosi Collagen Shaklee | Bulan ni bulan promosi Collagen Shaklee tau. Memang sangat best sebab peluang untuk kita berjimat sehingga RM700! Yeaaaaayy!!

Promosi Collagen Shaklee Sepanjang Bulan Mei 2016

Ada 2 pakej promosi Collagen Shaklee ini.

#1 ~ Beli 6 PERCUMA 1

promosi collagen shaklee may16

Apa yang kita dapat dalam package promosi Collagen Shaklee ini?

Ok, dengan setiap pembelian 6 kotak Collagen Shaklee, anda bakal menikmati;

  • PERCUMA 1 kotak Collagen Shaklee bernilai RM298
  • PERCUMA keahlian Shaklee seumur hidup bernilai RM79.50
  • DISKAUN harga ahli serta merta, jimat lagi 15-20%
  • PERCUMA kos penghantaran dengan pos bernilai RM10.60
  • CASH REBATE lebih RM100

Wow!!! Jimat sehingga lebih RM700! Sapa tak nak ni jimat sampai RM700? Dah lebih dari harga jualan 2 kotak Collagen Shaklee. Sebab tu promosi Shaklee Collagen ni memang tak dapat dilepaskan kalau anda memang pengguna setia Collagen Powder Shaklee.

“Alaaaa…. tak ada modal pulak nak beli sampai 6 kotak untuk nikmati penjimatan hebat tu… macamana ye?”

Jangan risau.. untuk yang agak limited sikit budget bulan ni tapi masih nak rebut promosi Collagen Shaklee ini, kita ada satu lagi pakej promosi untuk anda. Yeaaaaayy!!

#2 ~ Beli 2 Dapat DISKAUN 5%

promosi collagen shaklee buy2discount5%

Haaa…jangan risau, tak mampu nak beli pakej 1, boleh rebut pakej 2 ni dan nikmati penjimatan 5%. 5% pun dah banyak tau.

Tapi kalau nak lagi jimat, Cik Puan VK nak suggest anda beli 3 kotak. Kalau bulan ni pun special 3 kotak tetap dapat keahlian percuma dan diskaun 5% untuk 2 kotak. Daaaaan.. yang lagi best, sebab dah layak harga ahli tu, terus la ada diskaun harga ahli lagi… cantik kan? Ops, ada lagi cash rebate pun dapat juga!!

Best ke Collagen Shaklee ni?

Kalau bab Collagen Powder ni rasanya tak perlu cerita panjang memang sangat-sangat glamer dan superb. Last sekali ada di pasaran pada Disember tahun lepas. Pastu tak ada jap sampai May baru ada balik. Baru 4 bulan tak ada, tapi dah macam penasaran semua orang mencari ye. Kalau yang tak pernah cuba, mesti kata Collagen Shaklee ni overprice, tapi bila dah mencuba dan rasai sendiri keajaibannya, baru tahu Collagen Shaklee ni lebih murah berbanding kolagen lain di pasaran. Yang penting, kandungan Collagen Shaklee memang superb.

kolagen shaklee

kolagen terbaik di pasaran

Cara Makan Shaklee Collagen Powder di sini

Antara testimoni HOT Shaklee Collagen Powder

dan banyak lagi di sini (klik sini)

_________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Daftar keahlian Shaklee segera daftar ahli shaklee

Vitamin Kita Shaklee

Promosi Collagen Shaklee | Jimat Sehingga Lebih RM700!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge