Clearance Sales Vitamin E Shaklee | Ya, sedang berlangsung sekarang ini clearance sales Vitamin E Shaklee Beli 2 dengan potongan harga 50%. Senang cerita BELI 1 PERCUMA 1 sebenarnya ni. Berlangsung sehingga stok masih ada. Kalau stok habis sebelum hujung bulan pun, kira abis sampai situ je. Hehehe. complicatednya ayat Cik Puan VK ni kan? *-^

clearance sales vitamin e shaklee

Clearance Sales Vitamin E Shaklee

Disebabkan Shaklee tak pernah buat clearance sales macam ni, jadi ramai yang teruja dan ramai juga yang tak percaya dengan sales Vitamin E ini. Banyak juga lah soalan-soalan yang Cik Puan VK terima, jadi rasanya bagus juga kalau share kat sini ye kot-kot ada pembaca yang bertanya soalan yang sama.

“Sales Vitamin E ini berlangsung sepanjang bulan ke? Kalau lepas gaji agak-agak ada lagi tak?”

Jawapan: Sales Vitamin E ini hanya terhad selagi stok masih ada sahaja. Kalau stok habis cepat, sales pun habis la. Kalau stok masih banyak, akan berterusanlah sehingga hujung bulan.

“Sales ni Beli 2 dapat diskaun 50% kan? Boleh ke kalau saya nak beli 1 sahaja?”

Jawapan: Secara bahasa mudahnya, Beli 1 Percuma 1. Kalau nak 1 sahaja pun tetap dengan harga yang sama. Jadi bukankah lebih baik ambil PERCUMA 1 itu? Boleh share dengan kawan-kawan, dengan famili, atau boleh juga hadiahkan pada ayah atau ibu.

“Kalau saya beli apa-apa set vitamin, macam vitamin untuk kulit cantik yang ada B Complex, Vitamin C dan Vitamin E, layak ke dapat percuma Vitamin E sebotol lagi?”

Jawapan: Ya! Layak! Asalkan ada pembelian sebotol Vitamin E, automatik layak menerima sebotol lagi Vitamin E percuma. Syaratnya cuma; selagi stok masih ada.

“Kenapa saya kena rebut peluang sales Vitamin E kali ini?’

Jawapan: Sebotol Vitamin E bernilai RM149. Anda tak nak ke PERCUMA RM149? Clearance sales macam ni julung-julung kali Shaklee buat tau. Bertuahnya sapa yang rebut pelunag ni.

Kalau berkongsi dengan kawan, masing-masing cuma perlu membayar separuh harga. Seronokkan? Time ekonomi tengah meruncing ni la kita nak berjimat.

“Saya baru nak cuba Vitamin E Shaklee ini. Ada apa yang special tentang Vitamin E Shaklee yang lain dari yang lain?”

Jawapan: Dengar Vitamin E tu mesti fikir sama sahaja seperti yang ada di pasaran kan? Tetapi produk kami istimewa kerana di tambah ramuan selenium dan ekstrak biji anggur bersama.

promosi shaklee vitamin e

Vitamin E ialah antioksida larut lemak yang berperanan menyokong fungsi imun. Kajian menunjukkan bahawa pengambilan vitamin E sangat bermanfaat untuk meningkatkan fungsi imun di kalangan orang-orang tua.

Satu kapsul sofgel mengandungi:

  • 400 IU vitamin E daripada sumber semula jadi
  • 65 mg selenium bagi melengkapkan aktiviti vitamin E
  • 39.4 mg Ekstrak Biji Anggur (vitis vinifera)
Mnafaat Selenium. Credit pic: draxe.com
Mnafaat Selenium. Credit pic: draxe.com

kebaikan ekstrak biji anggur 2

Jadi, tunggu apa lagi, jom la pakat-pakat beli sales Vitamin E Shaklee ni. Beli 1 dapat 1 lagi percuma. Tak nak? :

____________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Clearance Sales Vitamin E Shaklee
Tagged on:

One thought on “Clearance Sales Vitamin E Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge