Promosi Vivix Shaklee Sepanjang Julai 2015 | Serius pagi-pagi lagi Cik Puan VK teruja sangat bila tau tentang Promosi Vivix Shaklee bulan ni (ada produk lain juga tau.. tapi Cik Puan VK ni excited sangat-sangat nak share berita pasal promosi Vivix ni dulu).

Memang ramai yang tahu kehebatan Vivix Shaklee ini sebagai tonik ajaib (dengan izin Allah), tapi ramai yang agak kecewa bila tahu harganya RM475. Ramai yang cakap Vivix Shaklee mahal. Tapi ramai juga yang dah mencuba dan merasakan Vivix Shaklee ini sebenarnya jauh lebih murah dari apa yang mereka dapat.

Respons Cik Puan VK? Vivix ni antara yang menjadi vitamin Shaklee kesayangan dan kesukaan saya. Alhamdulillah superb sangat sebab saya sendiri pun pernah berikhtiar untuk kesihatan yang lebih baik dengan Vivix Shaklee ini. Jadi tentunya la harga promosi Vivix ni buatkan saya rasa nak melompat-lompat bintang gitew.

Apa yang best tentang Vivix Shaklee?

Vivix Shaklee ini sesuai untuk suplemen head to toe tau. Satu-satunya suplemen yang bertindak hingga ke DNA sel. Dihasilkan dengan kajian bertahun-tahun lamanya dan disupport pula dengan lebih 100 clinical publications. Banyak kelebihan dan kebaikan Vivix Shaklee ini, antaranya;

1. Membantu masalah diabetes atau kencing manis

2. Membantu masalah darah tinggi

3. Membantu masalah kolesterol tinggi dalam salur darah

4. Membantu penyakit psoriasis

5. Membantu mengurangkan masalah arthritis

6. Berhenti merokok dengan bantuan Vivix

7. Membantu masalah strok

8. Sebagai ikhtiar merawat dan mencegah kanser

9. Kembali dara di usia emas

10. Untuk kecantikan dan keremajaan kulit atau awet muda

11. Ikhtiar untuk sakit alzheimer

Dan macam-macam lagi kebaikan Vivix Shaklee ini. Yang dah cuba tu mesti rasa beza sangat taraf kesihatan kan? Sebab itulah rasa sayang sangat nak tinggalkan Vivix ini. Jadi, sah-sahlah kena rebut peluang harga promosi yang hebat ini.

Promosi Vivix Shaklee

Berlangsung sepanjang Julai 2015 (haaaa.. ada 31 hari ye jangan cakap tak sempat), Shaklee tawarkan penjimatan yang hebat ini. Ada 2 set promosi Vivix sepanjang bulan ini

promosi vivix shaklee

1 ~ SET PERTAMA

Beli 6 botol > PERCUMA 1 botol > PERCUMA keahlian seumur hidup > PERCUMA Vitalea 1 botol > CASH rebate = PENJIMATAN hampir RM1,400.

Wow!! Wow!! Wow!! Sapa nak bagi RM1,400 macam ni? *excited sangat okeh!**

2 ~ SET KEDUA

Beli 2 botol > PERCUMA keahlian seumur hidup > PERCUMA Vitalea 1 botol > CASH rebate = PENJIMATAN hampir RM400.

Beli 2 botol pun dah dapat penjimatan hampir RM400.. berbaloi-baloi sangat la kan? Tambah-tambah lagi dah lepas raya nanti haaa memang wajiblah ambil Vivix ni nak nyahkan kolesterol, kurangkan darah tinggi sebab dah banyak keluar belanja raya *hehehehe*.. dan yang penting, sihat, muda, dan ceria selalu. Kan?

__________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Promosi Vivix Shaklee Sepanjang Julai 2015
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge