Promosi Shaklee Jun 2015 | Alhamdulillah.. Rasa nak melompat-lompat (tapi dalam pantang tak boleh lompat) bila dapat update tentang promosi Shaklee Jun 2015 ini. Mana tak nya.. produk promo ni semua yang memang MELETOPS di Vitamin Kita. Mesti rakan-rakan Vitamin Kita ni seronok bangat kan?

Promosi Shaklee Jun 2015

promosi shaklee jun 2015Yeah!! Gandingan mantap Vitamin C dan Vitamin E tau promosi Shaklee bulan ini. Best best best!!

Memang superb sangat Kombinasi Vitamin C dan Vitamin E ini (klik untuk baca lebih lanjut) di gabungkan bersama. Saya pernah kupas tentang kebaikan 2 vitamin ini bila bergabung; Kedua-duanya memang melengkapi antara satu sama lain sebagai;

  • antioksidan hebat
  • kombinasi untuk kulit yang cantik dan sihat
  • kedua-duanya saling bekerjasama untuk menguatkan sistem imun badan

Vitamin C Shaklee

promosi shaklee vitamin c

  • Beli 7 pada harga 6 botol (buy 6 free 1)
  • Beli 2 botol dengan diskaun 5%

Apa istimewanya Vitamin C Shaklee?

  • bersifat sustained release (dilepaskan secara berperingkat ke dalam darah iaitu 100mg setiap sejam). Jadi dapatkan bekalkan vitamin C kepada kita untuk tempoh masa yang lebih lama
  • bioflavonoids untuk bantu penyerapan yang lebih baik
  • vitamin C yang sesuai untuk semua ~ wanita, lelaki, ibu hamil, ibu menyusu, golongan veteran dan sesiapa sahaja untuk kesihatan optimum
  • sinonim untuk menguatkan sistem imun, kecantikan kulit, antioksidan, kesuburan lelaki dan wanita, dan kesihatan tubuh badan secara amnya.

Vitamin E Shaklee

promosi shaklee vitamin e

  • Beli 7 pada harga 6 botol (buy 6 free 1)
  • Beli 2 botol dengan diskaun 5%

Yang best tu kalau anda memilih untuk beli 6 botol, banyak lagi benefits lain yang bakal anda dapat

  • PERCUMA sebotol Vitamin E bernilai RM149
  • PERCUMA keahlian Shaklee seumur hidup bernilai RM79.50
  • Automatik dapat harga ahli serta merta yang diskaunnya 15-20%
  • CASH BONUS pada pertengahan bulan depan
  • Dan anda berpeluang juga dapat PERCUMA sebotol Vitalea bernilai RM88.75 (promosi percuma Vitalea sehingga Oktober 2015)

Apa Istimewanya Vitamin E Shaklee?

Yang bestnya vitamin E shaklee ni ada ekstrak biji anggur. Anggur mengandungi flavonoid yang dipanggil procyanidins oligomerik (OPC) , yang menyediakan tubuh dengan 50 kali lebih perlindungan antioksidan berbanding vitamin C atau vitamin E , dan membantu mencegah kerosakan pada kapilari darah seluruh badan.

Dan lagi, Vitamin E Shaklee ni ada silenium. Nak tahu apa itu silenium dan Kenapa Ada Silenium Dalam Vitamin E? (klik untuk baca dengan lebih lanjut)

Vitalea For Children

vitalea kanak-kanak

Diteruskan lagi.. Shaklee melanjutkan jualan promosi Vitamin kanak-kanak yang bset ini atas sambutan yang begitu hangat. Kalau nak tahu, multivitamin untuk kanak-kanak ini dah masuk bulan ke 6 berpromosi. Superb la promosi Shaklee kalu ini. Kenapa best sangat Vitalea for Children ni ye?

  • Lengkap 18 vitamin dan mineral penting untuk pertumbuhan dan pembesaran anak-anak
  • 100% keperluan Vitamin C, D, dan E, serta kesemua 8 kumpulan vitamin B yang diperlukan.
  • 200 mg Kalsium, Magnesium, Zinc, Cooper dan banyak lagi
  • Perisa manis semulajadi yang tidak menyebabkan masalah kaviti bagi kanak-kanak
  • Tiada perisa atau pewarna tambahan juga tanpa sebarang pengawet
  • Bebas Gluten

Promosi sepanjang Jun 2015 ~ Beli 4 botol pada harga 3 botol sahaja!

Baca lagi tentang Chew Vitalea for Children di sini;

Chew Vitalea: Multivitamin Terbaik Anak-anak Kita

Vitalea Kanak-kanak Ada Xylitol Untuk Gigi Yang Sihat

vitalea shaklee percuma

Kemeriahan promosi Shaklee VITALEA PERCUMA masih lagi berlangsung sehingga Oktober 2015. Baca info selanjutnya di sini (klik) untuk mengetahui bagaimana anda boleh dapatkan sebotol multivitamin tertua di dunia ini. Bernilai RM88.75 sebotol ni tau.

____________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

 

Promosi Shaklee Jun 2015
Tagged on:     

2 thoughts on “Promosi Shaklee Jun 2015

  • 4 January 2016 at 12:58 AM
    Permalink

    Salam
    Bagaimana nak dapat harga beli 7 percuma 1vitamin e
    Dan dapat diskaun member sekali.

    Reply
    • 4 January 2016 at 7:48 AM
      Permalink

      Promosi ini sah sehingga 30hb Jun 2015 shj.
      Tapi boleh daftar keahlian bila-bila shj untuk menikmati harga ahli serta merta. Cuma PERCUMA 1 tu time promosi sahaja.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge