Collagen Powder Shaklee dan Nutriferon sudah kembali! | Alhamdulillah… berderet-deret berita gembira Shaklee “hantar” bulan ni. Saya je la yang terlambat post 😀

collagen powder nutriferon kembali

Seronok benar bila 2 most wanted products ni datang balik. Ya, Collagen Powder Shaklee dan Nutriferon sudah kembali di pasaran.

Sesak rasa nafas bila 2 produk ni tak ada.

Nutriferon Shaklee

Nutriferon ni dah hampir setahun tak ada di pasaran. Memang menjadi buruan ramai lebih-lebih lagi dalam keadaan cuaca yang tidak menentu, ramai yang demam-demam, tak sihat, batuk-batuk. Ramai yang suka jadikan Nutriferon ni sebagai “firts aid kit” bila ada sesuatu kecemasan.

Sama macam kami sendiri. Bila rasa nak demam, selsema ke, cepat-cepat ambil Nutriferon lepas tu demam pun dah jadi malu-malu nak datang. Anak-anak demam chicken pox dan HFMD pun kami ikhtiar dengan Nutriferon ni. Alhamdulillah, sangat-sangat membantu tingkatkan antibodi anak-anak ni.

Tetapi jangan salah faham Nutriferon ni bukanlan ubat. Cuma suplemen herba yang boleh membantu menguatkan sistem imun tubuh badan kita sahaja. Apa yang istimewa sangat Nutriferon ni?

Memang istimewa kerana Nutriferon merupakan satu-satunya suplemen yang dihasilkan oleh pakar imun, Dr Yasuhiko Kojima, selepas menjalankan penyelidikan selama melebihi 40 tahun.

Dr. Kojima berjaya mencipta Nutriferon selepas menjalankan pelbagai penyaringan, uji kaji dan penilaian terhadap ribuan sebatian dan lebih 200 herba yang berlainan.

Nutriferon mengandungi campuran proprietari ekstrak tumbuhan semula jadi daripada biji labu, benih plantago, bunga bebuas Jepun dan bunga kesumba.

kandungan nutriferon

Collagen Powder Shaklee

Kalau bab Collagen Powder ni rasanya tak perlu cerita panjang memang sangat-sangat glamer dan superb. Last sekali ada di pasaran pada Disember tahun lepas. Baru 4 bulan tak ada, tapi dah macam penasaran semua orang mencari ye. Kalau yang tak pernah cuba, mesti kata Collagen Shaklee ni overprice, tapi bila dah mencuba dan rasai sendiri keajaibannya, baru tahu Collagen Shaklee ni lebih murah berbanding kolagen lain di pasaran. Yang penting, kandungan Collagen Shaklee memang superb.

kolagen shaklee

kolagen terbaik di pasaran

Cara Makan Shaklee Collagen Powder di sini

Antara testimoni HOT Shaklee Collagen Powder

dan banyak lagi di sini (klik sini)

Nak order Nutriferon dan Shaklee Collagen Powder?

Meh click di bawah ini atau boleh hubungi kami untuk pesanan. Kalau yang dah buat pembelian terus di sini boleh hubungi kami dan berikan no invoice anda sebagai bukti pembelian untuk mendapatkan konsultasi dan cara makan Nutriferon dan Collagen Powder Shaklee yang betul.
esell shaklee

____________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Collagen Powder Shaklee dan Nutriferon Sudah Kembali!

One thought on “Collagen Powder Shaklee dan Nutriferon Sudah Kembali!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge