Promosi Shaklee April 2015 | Seperti biasa, kedatangan bulan baru promosi Shaklee pun baru la juga. Dah tamat promosi ESP, Zinc Complex dan Vitalea Kanak-kanak yang dah tutup tirai pada 28hb Mac 2015. Dan kini, promosi Shaklee April 2015 lagi gempaq!! Caya tak kalau saya cakap ada 8 set promosi semuanya?

Promosi Shaklee April 2015

promosi shaklee april 2015

Ada 5 produk semuanya dengan 8 set promosi!! Waaahhh! Sangat-sangat teruja

GLA Complex

gla-complex

GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borage, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.

GLA Complex juga sebagai ikhtiar penyakit diabetes, menstabilkan hormon, membantu masalah jerawat dan jeragat, sunburn, dan bermacam-macam lagi. Pendek kata, teman sejati wanita untuk sentiasa tampil glowing giteww! *_^

  • Beli 7 botol pada harga 6
  • Beli 2 botol dengan diskuan 5%

Lecithin

lechithin

Lesitin soya ialah sumber utama kolina, salah satu komponen pengutus saraf asetilkolina yang terlibat dalam penghantaran mesej dalam otak dan sistem saraf.

Lecithin Shaklee diperoleh secara semula jadi daripada kacang soya. Setiap sofgel mengandungi 530mg lesitin.

Begitu sinomin untuk set kurus sebagai pengemulsi lemak, bagus juga untuk menguatkan memori, menurunkan paras kolesterol, serta membantu masalah liang susu tersumbat (clogged duct) bagi ibu yang menyusukan anak.

  • Beli 7 botol pada harga 6
  • Beli 2 botol dengan diskaun 5%

Vitalea For Children

vitalea kanak-kanak

Sekali lagi.. Shaklee melanjutkan jualan promosi ini atas sambutan yang begitu menggalakkan. Kalau nak tahu, multivitamin untuk kanak-kanak ini dah masuk bulan ke 4 berpromosi.

  • Lengkap 18 vitamin dan mineral penting untuk pertumbuhan dan pembesaran anak-anak
  • 100% keperluan Vitamin C, D, dan E, serta kesemua 8 kumpulan vitamin B yang diperlukan.
  • 200 mg Kalsium, Magnesium, Zinc, Cooper dan banyak lagi
  • Perisa manis semulajadi yang tidak menyebabkan masalah kaviti bagi kanak-kanak
  • Tiada perisa atau pewarna tambahan juga tanpa sebarang pengawet
  • Bebas Gluten

Promosi sepanjang April ~ Beli 4 botol pada harga 3 botol sahaja!

Baca lagi tentang Chew Vitalea for Children di sini;

Chew Vitalea: Multivitamin Terbaik Anak-anak Kita

Vitalea Kanak-kanak Ada Xylitol Untuk Gigi Yang Sihat

Cinch Shakes Chocolate & Cafe Latte

cinch-shake-mix

Cinch Shakes merupakan suplemen protein yang sangat sinonim untuk penurunan berat badan. Lebih sesuai dijadikan meal replacement kerana indeks glisemiknya yang rendah serta kaya vitamin, mineral dan serat yang pastinya berkhasiat dan mengenyangkan. Istimewanya Cinch Shakes mengandungi leucine yang membantu anda menurunkan berat badan tetapi dalam masa yang sama memelihara kepejalan otot-otot. Jadi, tak ada la menggeleber sana sini kan?

Didatangkan dalam 3 perisa istimewa iaitu Vanilla, Coklat dan Cafe Latte. Sepanjang April 2015 ini, cuma Coklat dan Cafe Latte sahaja diberikan tawaran istimewa iaitu ~ Beli 4 can pada harga 3 can sahaja.

DTX Complex

dtx-complex

Jarang bercerita tentang DTX Complex ini.

DTX Complex merupakan satu gabungan yang unik di mana formulanya mengandungi ekstrak benih milk thistle yang telah dibuktikan dalam satu kajian berupaya menyokong badan menghasilkan protein bagi membantu menjana semua sel-sel hati.

Ia juga mengandungi cendawan Chinensis yang mempunyai reishi dan schizandra dandelion, kunyit, serta artichoke untuk membantu memelihara aliran hempedu

  • Beli 4 botol pada harga 3

____________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

 

Promosi Shaklee April 2015
Tagged on:                 

One thought on “Promosi Shaklee April 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge