Promosi Shaklee Mac 2015 | Paling best kot promosi Shaklee Mac 2015 ni. Kenapa saya katakan best? Sebab HOT SELLING PRODUCT ada sales juga. Memang la berbaloi-baloi.

promosi shaklee mac 2015

3 produk serentak pula tu best ke best? Mestilah BEST sangat-sangat kan?

PROMOSI SHAKLEE ESP MAC 2015

promosi ESP shaklee mac 2015Ada 2 pakej promosi Shaklee ESP sepanjang Mac 2015 ini

1 ~ Beli 6 PERCUMA 1 canister! Bukan itu sahaja tau ada lagi yang boleh anda dapat

  • PERCUMA keahlian SEUMUR HIDUP (ni kalau bulan depan dah naik harga sebab ada GST)
  • Bakal menikmati BONUS tunai pada pertengahan April 2015
  • Direct access ke secret group kami! Yeay!! Kat sinilah konsultasi berterusan untuk anda. Kami berkongsi ilmu nutrisi dan vitamin dan mungkin ini juga permulaan anda untuk menjana income bersama Shaklee

2 ~ Beli 2 canister dan anda layak mendapat potongan harga 5%

Best sangat ke ESP ni?

Ada ringkasan di sini. Sila klik untuk maklumat lanjut

Info Ringkas dan Menarik tentang ESP

PROMOSI SHAKLEE ZINC COMPLEX MAC 2015

promosi zinc complex mac 2015

Beli 3 PERCUMA 1 botol Zinc Complex sepanjang Mac 2015.

Apa kebaikan zink untuk kesihatan kita?

Secara ringkasnya, zink berfungsi dengan sistem imun dan pencernaan, kawalan penyakit kencing manis, mengurangkan tahap tekanan, metabolisme tenaga, dan peningkatan kadar penyembuhan untuk jerawat dan luka. Juga, zink dapat membantu dari segi membantu kehamilan, penjagaan rambut, ekzema, penurunan berat badan, rabun malam, selsema, penjagaan mata, hilang selera makan dan banyak syarat kecil yang lain.

Zink, yang merupakan suatu mineral penting, memainkan peranan penting dalam sintesis protein dan membantu mengawal pengeluaran sel dalam sistem imun di dalam badan manusia. Zink banyak terdapat di dalam otot paling kuat dalam tubuh dan didapati dalam kepekatan yang tinggi terutamanya dalam sel-sel darah putih dan merah, retina mata, kulit, hati, buah pinggang, tulang dan pankreas. Air mani dan kelenjar prostat pada lelaki juga mengandungi sejumlah besar zink.

Zinc Complex Shaklee sangat sinonim dengan Set Berpantang, Set Kulit Cantik (Mengecutkan Jerawat Batu), dan Set Immune Booster.

Lagi info menarik tentang Zinc Complex di sini. (sila klik)

PROMOSI SHAKLEE CHEW VITALEA FOR CHILDREN MAC 2015

promosi shaklee chew vitalea mac 2015

Produk ni dah lama tak ada sepanjang 2014 sebab diperbaharui formula. Muncul kembali dengan formula yang lebih baik pada Januari 2015. Siap ada pakej BUY 3 FREE 1 lagi. Dan disebabkan sambutan yang sungguh menggalakkan, disambung lagi promosi itu sepanjang Feb 2015… dan bulan ini pun bersambung lagi. Hangat betul sambutan.

Bersesuaian sangat-sangat dengan musim sekarang ni yang hujan panas tak menentu. Anak-anak pun senang sangat diserang demam dan selsema. Jadi, mari kita kuatkan imun anak-anak kita dengan memberikan mereka Chew Vitalea ini.

Keistimewaan Chewable Vitalea for Children

2 biji Vita-Lea Chewable ini membekalkan
2,500 IU Vitamin A yang bersamaan dengan 1.5 cawan cantaloupe ( sejenis tembikai susu)
60mg Vitamin C bersamaan dengan 6 oz oren jus
400 IU Vitamin D bersamaan dengan 3 gelas (8 oz x 3) susu
400 mg Folik asid bersamaan 4 cawan brokoli yang dimasak.
6 mg Zat Besi bersamaan dengan 1.5 cawan bayam yang dimasak.
40 mg Magnesium bersamaan dengan 6.5 cawan kacang Brussels Sprouts yang dimasak.
5 mg Zinc bersamaan dengan 3 cawan kacang ginjal yang di masak

 Baca lagi tentang Chew Vitalea for Children di sini;

Chew Vitalea: Multivitamin Terbaik Anak-anak Kita

Vitalea Kanak-kanak Ada Xylitol Untuk Gigi Yang Sihat

Jadi apa tunggu lagi? Marilah ramai-ramai kita dapatkan produk-produk promo ni sementara harga tengah murah. Bulan depan dah naik harga balik dah. Plus ada GST lagi. Berganda-ganda pula naik harganya. Buat pilihan yang bijak *_^

____________________________________________________________________________________

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

bagaimana nak order shaklee

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Promosi Shaklee Mac 2015
Tagged on:         

One thought on “Promosi Shaklee Mac 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge