Umrah Shaklee Taraf 5 Bintang Tajaan Sepenuhnya | Bila sebut tentang business Shaklee, ramai yang dah tahu tentang Cash Bonus yang diperolehi oleh setiap pengedar yang layak (dengan syarat tertentu) setiap bulan. Tetapi ramai yang tidak tahu tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee yang lain seperti Car Bonus (dalam bentuk cash setiap bulan) dan Convention atau percutian percuma setiap tahun.

bonus shaklee

Percutian ini pula ada di dalam negara dan ada di luar negara. Yang penting semuanya PERCUMA. Termasuklah Pakej Umrah Shaklee Taraf 5 Bintang yang ditaja sepenuhnya. Betul, ditaja sepenuhnya. Kita cuma perlu bawa diri dan sedikit duit belanja sebagai tambahan (duit poket juga turut diberi) kalau nak beli barang-barang sendiri.

Umrah Shaklee Taraf 5 Bintang

Semua layak ke? Eh, dah nama pun 5 Bintang.. mestilah ada syarat-syaratnya. Namun jangan cepat putus asa. In shaa Allah pasti boleh.

Jikalau tahun lepas 2012/2013 rombongan umrah Shaklee juga berpeluang menziarahi Dubai, tahun ini cycle 2013/2014 mereka yang layak telah menikmati percutian ke Istanbul terlebih dahulu sebelum berangkat ke Mekah dan Madinah. Seronoknya kan? Tahu tak, pakej umrah Shaklee ni memang betul-betul ekslusif dan bernilai hampir RM20, 000 untuk setiap peserta.

umrah shaklee barang keperluan
Segala kelengkapan dari bag, kain ihram, telekung, malah baju sejuk untuk ziarah ke Istanbul juga disediakan.
umrah shaklee taklimat dan kursus pendek
Taklimat dan kursus pendek untuk semua para peserta
umrah shaklee hadiah percutian
Hadiah percutian semasa ziarah ke Dubai 2012/2013. Dianggarkan bernilai lebih Rm1,000
umrah shaklee bilik penginapan
Bilik penginapan ekslusif untuk Master Norita (super upline saya) semasa di Dubai.
umrah shaklee pakej untuk keluarga
Berpeluang juga membawa anak-anak atau ibu bapa bersama dengan kelayakan yang ditetapkan. Bestnya!!

Seronoknya!! Itu baru sebahagian gambar yang saya kongsikan gabungan 2 pakej Umrah pada tahun lepas dan tahun ini. Teruja tak? Nak merasai peluang menikmati pakej umrah Shaklee bertaraf 5 bintang dengan PERCUMA? Atau nak hadiahkan kepada ibu bapa?

Jom daftar ahli Shaklee sekarang!!

Cara Daftar Ahli Shaklee atau Cara Dapatkan Keahlian Shaklee Secara Percuma (klik)

Set Umrah dan Haji Shaklee

Selain persiapan secara rohani, kesihatan fizikal juga mesti diutamakan demi memastikan ibadah dapat dilaksanakan dengan lancar tanpa gangguan kesihatan.

Shaklee juga ada menawarkan pakej kesihatan untuk dibawa bersama.

set umrah dan haji shaklee

Set ini sebagai ikhtiar untuk mengelakkan sebarang jangkitan penyakit (meningkatkan sistem imunisasi), membantu jemaah kekal hidrasi walaupun kurang minum, melancarkan pergerakan tanpa gangguan sakit sendi dan lutut, juga membantu mengatasi masalah kulit menggelupas atau tumit pecah sekiranya cuaca sejuk.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan membuat pesanan produk di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

Saya Pengedar Shaklee Ampang

COD area Taman Kosas, Taman Bukit Indah, Ampang Jaya, Bandar Baru Ampang & kawasan sekitar berhampiran.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Pos Laju/Gdex/CityLink)

Vitamin Kita Shaklee

Umrah Shaklee Taraf 5 Bintang Tajaan Sepenuhnya

2 thoughts on “Umrah Shaklee Taraf 5 Bintang Tajaan Sepenuhnya

Leave a Reply to Noriza Rahman Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge