Promosi Shaklee Januari 2015 | Alhamdulillah, melangkah setahun lagi kita. 2014 dah pun melabuhkan tirainya semalam dengan penuh suka duka. Yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan. Semoga ketibaan 2015 ini menjadikan kita lebih kuat dan insan yang lebih baik dari semalam.

Permulaan yang baik apabila Promosi Shaklee Januari 2015 ini juga dibuka tirainya dengan penuh meriah. Bukan 1 promosi. Bukan 5 promosi seperti bulan lepas (Disember 2014) iaitu Vitamin C, Vitamin E dan Collagen Powder, malah 7 promosi sekaligus!! Wow!! Wow!! Wow!! **bunga api di hati**

Promosi Shaklee Januari 2015

Ada 3 produk promosi bulan ini dengan 7 kategori. Waaaaahhhh… 3 produk, 7 kategori ye? Tak yah nak berteka-teki dah la.

promosi shaklee januari 2015

1- Vivix (2 pakej)

  • Beli 6 botol Vivix PERCUMA 1 botol (bernilai RM475)
  • Beli 2 botol Vivix dengan potongan harga 5%

Bukan itu sahaja, layak juga menikmati

  • PERCUMA keahlian seumur hidup bernilai RM65
  • PERCUMA kos penghantaran bernilai RM10 /RM20 (Sabah & Sarawak)
  • Dapat menikmati harga ahli SERTA MERTA dengan penjimatan 15-20% lebih murah
  • CASH BONUS pada pertengahan bulan Feb 2015
  • Peluang menjana pendapatan bersama kami team besar di bawah naungan Master Norita dan Master Arnie

2- Alfalfa (L) 700bj & Alfalfa (S) 330bj (4 pakej)

  • Beli 6 botol Alfalfa L PERCUMA 1 botol (bernilai RM97.50)
  • Beli 2 botol Alfalfa L dengan potongan harga 5%
  • Beli 6 botol Alfalfa S PERCUMA 1 botol (bernilai RM53.75)
  • Beli 2 botol Alfalfa S dengan potongan harga 5%

3- Vitalea Chewable for Children (1 pakej)

  • Beli 3 botol PERCUMA 1 botol (bernilai RM111) .. ya beli 3 percuma 1.. bukan beli 6 percuma 1. Jimaaaaaatt sangat!!

Teruja tak??

Gempak kan Promosi Shaklee Januari 2015 ini. Sayang kalau lepaskan peluang. Masa yang sesuai juga untuk shopping lebih sedikit sebelum harga naik April nanti. Masa tu dah ada GST kan?

Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan set pilhan anda.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

Vitamin Kita Shaklee
Promosi Shaklee Januari 2015
Tagged on:         

4 thoughts on “Promosi Shaklee Januari 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge