Cara Minum Cinch Tea Shaklee | Semalam bila saya kongsikan Cinch Energy Tea Mix atau lebih glamor lagi dikenali sebagai Cinch Tea Shaklee ini dah kembali, ramai yang teruja dan ramai yang terus place order. Dan dalam ramai-ramai tu ada yang baru nak mencuba kerana teruja sangat. Maka keluarlah soalan;

Bagaimana cara minum Cinch Tea ni? Kena bancuh dengan apa ye? Ada pantang larangnya tak? Cinch Tea boleh minum panas ke? Atau tak sesuai bila sejuk?

Jawapan saya: Cara minum Cinch Tea Shaklee inilah yang PALING SENANG di dunia!! *wink*

Cara Minum Cinch Tea Shaklee

cara minum cinch tea shaklee

Cinch Energy Tea Mix Shaklee ini didatangkan dalam sachet yang comel. Sekotak ada 28 sachets (berbentuk stick) untuk memudahkan kita bawa ke mana-mana. Cara penyediaannya paling simple;

  1. Cuma buka sachet dan campurkan dalam 1 mug (lebih kurang 6-8oz) air mengikut citarasa anda. Boleh air panas kalau lebih gemarkan teh panas atau boleh bancuh dengan air suhu bilik dan kemudiannya tambah ais sekiranya anda penggemar teh sejuk.
  2. Rasanya agak plain tanpa gula macam teh Jepun. Jadi, bagi anda yang suka manis, boleh campurkan sedikit madu. Elakkan campur gula kerana rasanya serius akan jadi tak sedap (lidah saya).
  3. Kalau rasa feel nak minum seperti Ice Lemon Tea pun boleh. Perah sedikit lemon atau limau nipis dan campurkan sedikit madu. Tambah ais dan siap untuk diminum!
  4. Boleh juga diletakkan daun pudina untuk rasa yang lebih FRESH.

cara bancuh cinch tea

Mudah kan? Sebab itu anda boleh menikmati Cinch Tea Shaklee pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. Cuma perlu masukkan beberapa sachet ke dalam bag anda. Di dalam kereta pun boleh minum kalau ada mineral water bersama. Cuma campurkan dan goncang. Senang dan cepat!

Dah tahu cara minum Cinch Tea Shaklee ni, anda rasa nak mencuba pula?

Bagaimana nak dapatkan Cinch Tea Shaklee?

Anda boleh menghubungi kami untuk membuat pesanan. Atau, anda juga boleh membuat pembelian terus di sini dengan menekan butang di bawah. Kemudian, sila hubungi kami untuk konsultasi dan panduan pengambilan dengan cara yang betul dengan memberikan no invoice sebagai bukti pembelian.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

Vitamin Kita Shaklee

Cara Minum Cinch Tea Shaklee

One thought on “Cara Minum Cinch Tea Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge