Promosi Shaklee Collagen Powder Besar-Besaran | Dalam sejarah semenjak saya mengamalkan Shaklee hampir 5 tahun tak pernah lagi Shaklee buat promosi macam ni. Promosi Shaklee Collagen Powder kali ini memang diluar jangkaan.

Tiba-tiba sahaja Shaklee announce bermula 10hb Disember sehingga 31hb Disember ini Promosi Shaklee Collagen Powder secara besar-besaran. Beli 3 PERCUMA 1. Ya, beli 3 percuma 1 kotak Shaklee Collagen Powder. Bukan beli 6 percuma 1 seperti promosi biasa produk-produk yang lain.

Promosi Shaklee Collagen Powder Besar-Besaran!!

promo shaklee collagen dis 14

 Sempena Promosi Shaklee Collagen Powder kali ini, dengan setiap pembelian 3 kotak Shaklee Collagen Powder, anda layak mendapat

  • PERCUMA 1 kotak Shaklee Collagen Powder bernilai RM298
  • PERCUMA keahlian seumur hidup bernilai RM65
  • Layak menikmati harga ahli SERTA MERTA dengan lebih penjimatan harga 15-20% lebih rendah
  • CASH REBATE pada pertengah bulan depan bernilai RMxx
  • Peluang untuk memulakan biz Shaklee sekiranya berminat
  • PENJIMATAN & KEUNTUNGAN lebih RM400!!

Wow!! Wow!! Wow!! Promosi Shaklee Collagen Powder besar-besaran sungguh! Anda masih nak tunggu lagi? Tak mahu ke ambil peluang keemasan ni? *_^

Ada lagi info penting. Selepas promosi Shaklee Collagen Powder ini berakhir iaitu pada 31hb Disember 2014, Shaklee Collagen Powder ni bakal tiada di pasaran buat sementara (mungkin dalam 9-12 bulan) kerana proses pendaftaran baru untuk improved formula. Haaaa, sekarang pun dah bagus ingredientsnya, nak improved lagi untuk lebih baik dan lebih berkualiti untuk kita semua.

Cara Makan Shaklee Collagen Powder di sini

Antara testimoni HOT Shaklee Collagen Powder

dan banyak lagi di sini (klik sini)

Nak order Shaklee Collagen Powder?

Meh click di bawah ini atau boleh hubungi kami untuk pesanan. Kalau yang dah buat pembelian terus di sini boleh hubungi kami dan berikan no invoice anda sebagai bukti pembelian untuk mendapatkan konsultasi dan cara makan Collagen Powder Shaklee yang betul.
esell shaklee
P/S: Sila hubungi kami untuk pembelian Set Promosi  Shaklee Collagen Powder Beli 3 PERCUMA 1. Hanya sah sehingga 31hb Disember sahaja
Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009
Vitamin Kita Shaklee
Promosi Shaklee Collagen Powder Besar-Besaran!!

3 thoughts on “Promosi Shaklee Collagen Powder Besar-Besaran!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge