Promosi Berganda Disember 2014! | Ya, kali ini Shaklee buat kejutan lagi. Promosi berganda sempena Disember 2014. Agak lambat pagi semalam kami para distributor Shaklee menerima SMS yang ditunggu-tunggu. Maka mulalah berteka-teki sesama sendiri. Ramai yang meneka Promosi Vitamin C. Ada yang meneka Promosi Vitamin E. Eh-eh.. nak cantik sahaja ke? Walaupun banyak kelebihan lain, tetapi tetap sinonim dengan kecantikan bila sebut Vitamin C dan Vitamin E ni.

RM0.00 Shaklee: Dec’14 Promo Buy 6 Free 1 SR Vita-C Plus (00P193) . Promo Buy 2 SR Vita-C Plus Get 5% Discount. Buy Now! TQ.

Wow!! Bagai ramai yang mendoakan.. Rasa sihat demam saya dapat SMS ni. Terus saya sampaikan kat anak-anak buah Victorious Krew. Dek kerana excited nak bagi poster sekali, terus online shaklee2u.com.my untuk cari poster. Sekali nampak kat shopping cart “Vitamin E Buy 6 FREE 1”. Haaa… sudah…. mana satu yang betul ni?

Anak-anak buah yang dah keseronokkan dah mula order. Maklumlah musim sekarang ni cuaca tak menentu. Memang sangat-sangat sesuai Promosi Vitamin C ini boleh terus rembat untuk persiapan menguatkan sistem imun badan. Demam ke selsema ke kita memang perlukan lebih vitamin C untuk menguatkan sistem pertahanan badan.

Teringat anak buah sorang yang dah panik sebab dah announced pasal Promosi Vitamin C ni kat anak-anak buah dia dah. Nak tergelak pula saya melihat “kekecohan” sebentar tentang promo “gempak” dari Shaklee yang SMS lain dari list di shopping cart. Terdetik dalam hati waktu itu, “takkan Shaklee salah? Entah-entah memang promosi berganda kot..”

Tiba-tiba.. SMS lagi!

RM0.00 Shaklee: ADD Dec’14 Promo Buy 6 Free 1 Vita-E Complex (00P202). Promo Buy 2 Vita-E Complex Get 5% discount. Buy Now! TQ

Itu dia!!!! Alhamdulillah… syukur sangat-sangat. Shaklee buat gempak bonus untuk kita pada penutup 2014!! Promosi berganda Disember 2014!! Bukan setakat 2 produk, tetapi 2 pakej setiap produk. Promosi Vitamin C dan Promosi Vitamin E Complex serentak! Suka!! Happy!! Syukur Ya Allah…

Promosi Berganda Disember 2014

promosi vitamin c, promosi vitamin e

Sempena promosi berganda Disember 2014 ini, apa yang anda dapat?

Promosi Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus)

  • Beli 6 dan anda layak mendapat PERCUMA 1 botol Vita-C Plus 500mg (bukan yang chew ya) bernilai RM92.50
  • Beli 2 dan anda layak mendapat 5% diskaun
  • Tentu sekali lebih penjimatan jika anda mendaftar sebagai ahli (BEST!)

Promosi Vitamin E (Vita-E Complex)

  • Beli 2 botol Vitamin E Complex dan anda layak menikmati diskaun 5%
  • Beli 6 botol Vitamin E Complex dan anda layak mendapat PERCUMA 1 botol Vitamin E Complex bernilai RM149
  • Pakej lagi ——> Dengan setiap pembelian 6 botol Vitamin E Complex, anda layak juga mendapat KEAHLIAN PERCUMA SEUMUR HIDUP bernilai RM65, layak menikmati diskaun harga ahli SERTA MERTA yang 15-20% lebih murah, dan juga layak mendapat CASH BONUS bernilai RM3x pada pertengahan bulan depan. (Wow!! Bayangkan penjimatan yang anda bakal nikmati: 1 botol percuma RM149, keahlian percuma RM65, penjimatan harga ahli hampir 20% dalam lingkungan RM150 atau lebih, cash bonus lebih kurang RM30 —> HAMPIR RM400!!)

Jadi.. buat pilihan yang bijak, mana satu yang anda pilih. Promosi Vitamin C atau Promosi Vitamin E atau pilih semua untuk nilai hebat yang tidak boleh dilepaskan. Anda juga yang untung 🙂

Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan set pilhan anda.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

Vitamin Kita Shaklee
Promosi Berganda Disember 2014!
Tagged on:     

3 thoughts on “Promosi Berganda Disember 2014!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge