Alhamdulillah. Dah selesai kelas mini BOM Shaklee anjuran GenkiMomma. Walaupun hari minggu, tetapi itu bukanlah halangan bagi kami. Anak-anak juga tidak menjadi masalah kerana kelas kami memang sentiasa mesra kanak-kanak.

BOM atau Business Opportunity Meeting ini dianjurkan untuk ahli baru atau ahli lama tetapi baru nak serius bersama Shaklee dan yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee. Business plan, marketing plan, tips dan peluang menjana pendapatan bersama Shaklee, berkongsi testimoni, dan kebaikan produk antara apa yang dihuraikan dalam mini BOM ini. Seronok pula bila masing-masing excited berkongsi testimoni sendiri dan apa yang menyebabkan mereka jatuh hati dengan Shaklee.

Owh lupa pulak saya, di mini BOM Shaklee semalam kami juga ada sessi mencuba produk tau. Best sangat bila boleh berkongsi dan merasai sendiri ESP, Performance Drink, Meal Shakes, Nutriferon, Cinch Tea dan Shaklee Collagen Powder.

Seronok dan puas hati sangat bila Team VK pun semangat nak mengetahui tentang latar belakang Shaklee serta peluang menjana pendapatan dengan Shaklee secara lebih details. Paling penting, seronok kerana mereka boleh mencuba apa yang mereka idamkan selama ini. Macam Shaklee Collagen Powder ni, mungkin ramai yang belum mampu nak mencuba.  Tetapi semalam setiap orang bawa balik 1 sachet tau. Mahu tak teruja!! Terima kasih Master Arnie & Master Yazid. Berbaloi sungguh join mini BOM Shaklee ni. Lepas sahaja dah mencuba, terus decide nak beli Shaklee Collagen Powder ni. Eh, bila lagi nak rebut peluang kan? Bulan ini bulan promosi Shaklee Collagen Powder. Rugi sangat kalau tak rebut peluang beli 6 percuma 1. Bukan sedikit penjimatan yang bakal diperolehi. Tambahan lagi dah dengar sendiri perkongsian ikhlas dari seorang pengguna tegar Shaklee Collagen Powder ni. Terima kasih buat cik puan yang sudi berkongsi testimoni di dalam kelas itu 🙂

mini bom shaklee 2
Antara vitamin yang dibawa balik. Terima kasih Master Arnie 🙂

Ada juga yang dah nampak gambaran jelas tentang perjalanan jauh yang terbuka luas dengan peluang menjana pendapatan yang diterangkan dalam mini BOM Shaklee semalam. Dan mereka ini pun bakal membina empayar yang besar dan akan berkembang, in shaa Allah. Kami akan sedia dan setia membantu anda selagi terdaya dan khidmat kami diperlukan.

Siapa yang mahu join lagi program mini BOM Shaklee ini?

In Shaa Allah kami akan sentiasa adakan program mini BOM Shaklee ini dari semasa ke semasa. Sesiapa pun boleh hadir dan sama-sama kita memeriahkan suasana. Semoga perjumpaan kita ini boleh memberi manfaat kepada semua.

Tahniah buat Team VK yang hadir semalam; Nita, Fiza dan Nana. Semoga bermanfaat ilmu yang telah dikongsi bersama.

Jom kita layan beberapa keping gambar yang sempat diambil sebagai kenangan sepanjang Mini BOM semalam.

mini bom shaklee 3
Master Yazid Berkongsi Ilmu
mini boom shaklee 4
Antara yang hadir
team vitamin kita
Team VK yang hadir: Dari kiri Nita, Saya, Master Arnie, Fiza & Nana

Berminat menyertai keluarga besar Shaklee?

sertai kami

Dan klik di sini untuk mendapatkan informasi kelebihan apabila anda mendaftar sebagai ahli. Jom kita sama-sama rebut peluang menjana pendapatan bersama Shaklee.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau order produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009


Vitamin Kita Shaklee

Mini BOM Shaklee GenkiMomma

2 thoughts on “Mini BOM Shaklee GenkiMomma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge