Kejutan lagi! Ya, kali ini Shaklee melancarkan program Shaklee Cares For Our Children, untuk kita sama-sama membantu mereka yang kurang berkemampuan di samping kita juga turut mendapat keistimewaannya. Kali ini membeli sambil menderma dengan Meal Shakes!

program menderma shaklee

Apa itu Shaklee Cares For Our Children Program?

Dengan setiap pembelian 3 canister Meal Shakes, kita semua akan mendapat 1 canister Meal Shakes PERCUMA, dan 10% daripada hasil pembelian itu akan disalurkan kepada 2000 keluarga tidak berkemampuan yang dipilih selama satu tahun.

Sasaran program adalah untuk mengutip RM1 juta ringgit hasil daripada 10% dari setiap pembelian set promosi. Dan sumbangan itu juga adalah dalam bentuk MealShakes kepada anak-anak berkenaan.

Program ini adalah kerjasama bersama MyKasih Foundation di bawah “Love My Neighbourhood” program. Jom kita menderma sambil kita juga kekal sihat bersama MealShakes.

Apa itu Meal Shakes?

Bagi mereka yang belum mengetahui, ada baiknya saya rumuskan semula pada entry ini. Secara bahasa mudahnya, Meal Shakes adalah protein dan multivitamin dalam bentuk serbuk;

  • mengandungi 19 jenis vitamin & mineral penting
  • lengkap 9 asid amino perlu
  • sumber tinggi dalam kandungan serat dan protein
  • tinggi kalsium
  • rendah glisemik indek

Sedapkah rasa Meal Shakes?

Sedaaaaap sangat. Baunya French Vanilla. Buka penutup pun dah harum semerbak. Dan rasanya ala-ala aiskrim vanilla. Lemak berkrim disukai ramai.

Tahan berapa lama 1 canister Meal Shakes?

Ramai yang salah faham bila mengetahui kandungan Meal Shakes cuma 544 gram secanister. Seolah-olah macam hanya untuk 4 atau 5 hari atau paling lama bertahan satu minggu. Benarkah?

TIDAK! Salah faham di sini kerana Meal Shakes bukanlah pengganti susu untuk anak-anak. Tetapi multivitamin yang sesuai dibancuh bersama minuman yang lain seperti susu atau apa-apa sahaja minuman kegemaran anak-anak kita. Cuma beberapa scoop setiap hari dan bilangan ini juga berbeza mengikut umur anak-anak kita. Jangan risau, saya akan berikan konsultasi ekslusif untuk anda yang membeli dengan Vitamin Kita.

Apa khasiat Meal Shakes?

Secara ringkasnya;

  • nutrien asas untuk tumbesaran kanak-kanak
  • memberikan tenaga secara konsisten
  • menyokong sistem imun
  • mengekalkan kesihatan keseluruhan

Jadi Meal Shakes hanya untuk kanak-kanak? Dewasa bagaimana?

Tidak.. Meal Shakes bukan untuk golongan kanak-kanak sahaja. Meal Shakes juga sesuai untuk golongan dewasa yang mengalami kesukaran untuk menelan pil. Boleh mengambil multivitamin serbuk Meal Shakes ini juga. Untuk golongan mereka yang sudah tua dan tidak mempunyai selera makan juga sangat bagus mengamalkan Meal Shakes kerana kandungannya yang kaya nutrisi dan zat-zat penting untuk kesihatan tubuh badan

Ketahui lebih lanjut tentang Meal Shakes di sini.

Bagaimana mahu mendapatkan Meal Shakes?

Anda boleh menghubungi kami untuk pesanan atau boleh juga mendapatkannya terus di sini dengan pembelian melalui kad kredit atau kad debit. Selepas itu, boleh hubungi kami untuk konsultasi dan cara pengambilan yang betul dengan memberikan no invoice anda sebagai bukti pembelian.

esell shaklee

p/s: Sila hubungi kami untuk pembelian Set Promosi Buy 3 FREE 1

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

Vitamin Kita Shaklee

Membeli Sambil Menderma Dengan MEAL SHAKES Beli 3 PERCUMA 1
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge