Salam Jumaat kawan-kawan. Terlambat dua hari saya kongsikan keterujaan ini. Dah draft cantik entah macamana terlupa nak set publish tentang Laman Web Shaklee Malaysia Berwajah Baru.

laman web shaklee baru

Laman Web Shaklee Malaysia Berwajah Baru

Shaklee memang sentiasa melakukan pembaharuan dari masa ke masa. Seiring dengan kecanggihan teknologi masakini, permintaan yang semakin tinggi, dan imej Shaklee juga yang semakin gah di mata Malaysia. Superb la. Dah pelbagai pembaharuan yang Shaklee Malaysia lakukan tahun ini, memperkenalkan shaklee2u.com.my sebagai kemudahan semua distributor membuat pembelian secara online, update info dan berita terkini tentang Shaklee, mengetahui points terkini dan juga boleh tengok real time bonus as to date! Kemudian muncul pula e-sell, untuk para pelanggan mudah berurusan membuat pembelian terus dengan Shaklee juga online dan dihujung jari. Perpindahan hampir semua branch Shaklee di Malaysia termasuk Home Office Shaklee Malaysia sendiri ke tempat yang lebih besar, lebih selesa, dan lebih baik kemudahan fasilitinya. Terima kasih Shaklee! Dan kini… muncul pula laman web terkini Shaklee yang sungguh cantik. Saya suka dengan laman web baru yang lebih segar dan memikat pandangan mata.

Pernah tengok website Shaklee yang lama?

shaklee malaysia

Ini rupa lama web Shaklee Malaysia sebelum ini. Hmm.. nampaknya Shaklee Malaysia dah buat perubahan besar yang seolah-olah satu website yang baru. Bukan hanya minor adjustment lagi dah ni.

Website baru ini boleh dipilih dalam Bahasa InggerisBahasa Malaysia atau pun Bahasa Mandarin. Info-info tentang latar belakang Shaklee, produk-produk Shaklee, juga peluang untuk anda menjana pendapatan bersama Shaklee.

Shaklee hanya terdapat di 8 buah negara terpilih sahaja dan Malaysia salah satu daripadanya. Jadi, inilah peluang anda untuk sama-sama menjana pendapatan bersama Shaklee. Peluang yang terbuka luas untuk kita semua.

Jom sertai kami.

Berminat menyertai keluarga besar kami?

sertai kami

Dan klik di sini untuk mendapatkan informasi dan cara mendaftar sebagai ahli.

Berminat mendapatkan barangan Shaklee?

Sekiranya anda berminat mendapatkan barangan atau produk Shaklee, boleh terus menghubungi kami atau boleh juga membuat pembelian di sini dengan pembayaran menggunakan kad kredit dan kad debit. Sila hubungi kami selepas pembelian dengan menyertakan no invois sebagai bukti pembelian. Setiap pembelian anda layak menerima konsultasi percuma berterusan dari kami.

esell shaklee

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

Vitamin Kita Shaklee

Laman Web Shaklee Malaysia Berwajah Baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge