Promosi GLA Complex!! Alhamdulillah, bulan baru, promosi pun baru la kan. Dan bulan Ogos 2014 ini adalah bulan promosi GLA Complex dari Shaklee. Beli 6 dan anda dapat percuma 1. Ya, Percuma!!

promosi GLA Complex

Apa itu GLA?

GLA adalah singkatan dari ‘gamma-linolenic acid“, yang merupakan asid lemak perlu untuk kesihatan tubuh badan kita. Secara khususnya, GLA merupakan asid lemak Omega 6.

Di dalam tubuh kita, asid gamma linolenik ini akan digunakan untuk menghasilkan prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon dalam badan. Ianya penting untuk fungsi kimia badan seperti mengawal tekanan darah, mengawal muscle contraction, menghalang rembesan gastrik dan banyak lagi. Ia juga adalah anti radang, anti pembekuan darah di samping turut membantu menstabilkan tekanan darah.

Apa yang istimewa GLA Complex Shaklee?

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Istimewanya lagi kerana mengandungi vitamin E ini yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.

Kenapa GLA Complex Shaklee dari minyak borage?

Minyak borage mengandungi GLA semulajadi yang sangat pekat dalam bentuk yang mudah terserap. Untuk bacaan lanjut, di sini.

GLA digunakan untuk apa?

Kebiasaannya GLA digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid yang teratur, dan melegakan tanda-tanda putus haid. Saya akan huraikan lagi dalam entry seterusnya.

Apa yang anda dapat sempena Promosi GLA Complex sepanjang bulan ini?

Percuma sebotol GLA Complex dengan setiap pembelian 6 botol. Wah! Penjimatan bernilai RM91.25. Sekiranya anda memang mengamalkan GLA Complex ini sebagai suplemen harian, anda boleh menikmati GLA Complex ini secara percuma sehingga 2 bulan.

Dan mungkin inilah masanya untuk anda menghadiahkan GLA Complex kepada yang tersayang. Mungkin ibu, kakak, adik-adik, atau mungkin juga kawan-kawan baik anda. Eh, lelaki pun boleh makan tau GLA Complex ini.

Mahu dapatkan GLA Complex?

Ok. ini cuma serba ringkas tentang GLA Complex Shaklee. Dah terpikat? Anda boleh menghubungi kami untuk pesanan atau boleh juga mendapatkannya terus di sini dengan pembelian melalui kad kredit atau kad debit. Selepas itu, boleh hubungi kami untuk konsultasi dan cara makan yang betul dengan memberikan no invoice anda sebagai bukti pembelian.

order shaklee online

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009

Promosi GLA Complex Shaklee ~ Ogos 2014
Tagged on:

One thought on “Promosi GLA Complex Shaklee ~ Ogos 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge