peluang bisness shaklee
Peserta Projek Menggapai Bintang 2014 – Johor Bahru

Alhamdulillah. Projek Menggapai Bintang di Johor Bahru dah pun selesai. Teruja!! Seronok!! Macam-macam perasaan bercampur baur. Terima Kasih kepada para Masters kerana berkongsi cara-cara dan tips untuk berjaya dalam perniagaan yang hebat ini.

Satu perkongsian yang sangat saya rasa AMAT PENTING untuk berjaya ialah sentiasa berdamping dengan orang yang hebat dan telah berjaya.

Apabila kita sentiasa dikelilingi mereka-mereka yang hebat, pastinya kita juga akan menjadi hebat dan berjaya seperti mereka. Tahukah anda? 85% kejayaan kita bergantung kepada mereka yang berada di sekeliling kita. Oleh itu, kelilingi diri kita dengan mereka yang hebat dan mempunyai visi serta matlamat, maka kita akan menjadi seperti mereka. Beranikan diri untuk meninggalkan kelompok yang lama dan binalah kelompok yang baru yang akan membawa kita lebih maju ke hadapan seterusnya menjadi BERJAYA seperti mereka dan bawalah rakan-rakan supaya mereka juga Berjaya bersama.

Kan itu lebih baik bila kita berjaya serta dalam masa yang sama juga memberikan kejayaan kepada rakan kongsi kita yang lain? 

peluang bisness shaklee
Kami 4 generasi Dari kiri: Master Norita (grand upline), Azwa (downline), Saya, dan Master Arnie (upline)
Projek Menggapai Bintang JB: Tips Untuk Berjaya
Tagged on:     

2 thoughts on “Projek Menggapai Bintang JB: Tips Untuk Berjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge