faedah ahli shaklee

Dua minggu lagi (7 dan 8 Jun 2014) bakal berlangsung Shaklee National Conference bertempat di Sunway Piramid Convention Centre. Dan kali ini lebih istimewa dengan kehadiran Chairman & CEO Shaklee Corporation, iaitu Mr Roger Barnett.

Yang lebih menarik dan “excited” untuk saya kongsikan di sini adalah… mentor saya Master Arnie dan suaminya Master Yazid telah mendapat undangan ekslusif untuk menghadiri makan malam bersama Mr Roger Barnett ini. Wah!! Mungkin peluang sekali dalam seumur hidup kan? Mahu tak teruja!!

kelebihan jadi ahli shaklee

Bukan senang nak dapat peluang, tambahan pula syarat yang sungguh ketat dikenakan.

  1. Efektif sebagai Master Coordinator sepanjang tempoh kelayakan ( Oktober 2013- Mac 2014)
  2. Organization Value (OV) meningkat sebanyak 10% berbanding 6 bulan sebelumnya

dan.. Master Arnie dan Master Yazid melepasi syarat ketat ini!! Tahniah buat mereka. Walaupun syarat yang dikenakan nampak MACAM SIMPLE DAN MUDAH, namun bukan mudah untuk memenuhinya. Dalam beratus-ratus Master Coordinator Shaklee, cuma 47 orang sahaja yang layak dan memenuhi kriteria yang ditetapkan.

Sungguh bangga saya bernaung di bawah bimbingan mereka yang sentiasa memberikan yang terbaik untuk kami. Diharap saya juga boleh mengikuti kejayaan mereka, sehingga ke tangga Master Coordinator.

Akhir kata, tahniah buat semua Masters yang telah diundang ke majlis makan malam tersebut. Serius, saya cemburu!!

Vitamin Kita Shaklee

Jemputan Ekslusif: Makan Malam Bersama Roger Barnett (Shaklee Chairman & CEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge