vitamin shaklee bagus
Angkasawan NASA, Capt Mark Kelly berkongsi gambar vitamin Shaklee di angkasalepas.

Saya teruja nak berkongsi info ini yang baru saya dapat dari Pakar Nutrisi Shaklee (M), Miss Celine, sewaktu bengkel nutrisi Shaklee pada Sabtu lepas. Beliau telah berkongsi cerita tentang Shaklee merupakan satu-satunya vitamin yang diluluskan untuk dibawa bersama oleh angkasawan NASA ke angkasa lepas. Wow! Bukan senang nak memenuhi piawaian yang telah ditetapkan kerana setiap apa yang bakal di bawa ke angkasa lepas itu akan ditimbang. Dan pemakanan angkasawan jugak bukan boleh sembarangan kerana khuatir dengan tahap kesihatan setiap angkasawan sewaktu berlepas melepasi atmosfera bumi.

Sebenarnya setiap angkasawan dalam setiap misi NASA telah mengambil produk Shaklee semenjak 1993 lagi. Pada awal 1990an, NASA telah meminta Shaklee untuk membantu memastikan setiap angkawasan selamat semasa mendarat ke bumi. Sewaktu pendaratan, angkasawan biasanya akan mengalami GRS (General Re-entry Syndrome) seperti vertigo, gayat, keletihan yang teramat, ketidakselesaan gastrousus, ketidak seimbangan dan kekurangan tenaga yang berlaku semasa memasuki  semula ruang atmosfera bumi, dan serta-merta setelah mendarat.

Dan hasil daripada penyelidikan Shaklee, AstroAde (formula vitalea yang diubahsuai untuk kondisi angkasalepas) telah direka khas khusus buat para angkasawan NASA untuk membantu mereka kekal sihat dan stabil sewaktu tempoh peralihan tekanan.

Masih tidak percaya pada kualiti produk Shaklee? Kami sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Semula jadi.

Vitamin Kita Shaklee

Istimewa Shaklee Untuk Angkasawan di Angkasalepas
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge