Bila dah banyak protein soya di pasaran, ramai yang mula menimbang-nimbang mana satu yg bagus dan mana satu yang sekadar gah hanya pada nama?

Sehubungan dengan itu jugalah ramai yang bertanya;
“Apa bezanya ESP Shaklee?”

Sesetengah protein soya diproses dengan alkohol. Dan cara ini bukan sahaja menghilangkan isoflavon yang bermanfaat, tetapi juga membentuk kontaminasi bersilang dengan bahan-bahan kimia yang digunakan dalam pemprosesan. Tetapi yang istimewanya ESP dicuci dengan air untuk mengekalkan isoflavon genistin dan daidzin yang kritikal demi membekalkan anda dengan keseluruhan manfaat soya.

Shaklee juga menggunakan proses pensijilan tersendiri yang dikenali sebagai IPP (Identity Preserved Program). Program ini memastikan kacang soya Shaklee bebas daripada pendedahan perubahan genetik. Daripada benih sehinggalah kepada penyimpanannya, anda boleh mempercayai komitmen Shaklee dalam penggunaan ramuan-ramuan yang semulajadi dan berkualiti.
Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
* SMS | WhatsApp 0199109009 (Yana)
* Live chat di http:/www.facebook.com/yana.fandi.1

Saya pengedar Shaklee yang sah di Ampang. ID no 830028 (Haliyana).
COD area KL Sentral, Glenmarie Shah Alam pada hari berkerja (lunch time). Dan sekitar Ampang pada hari-hari lain & malam hari bekerja.
Pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
ESP Shaklee Berbeza? Apa Yang Tak Sama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge